Rietbroek

Uw gebouw in goede handen

Afgesproken!

Uw pro-actieve partner

Gespecificeerde Project Risico Inventarisaties

Vaste contracten zorgen voor binding!

Een vast contract is niet meer vanzelfsprekend in deze tijd. Bij Rietbroek delen we deze nog steeds graag uit. Wij geloven dat je trouwe en goede werknemers moet koesteren. Recentelijk hebben we -ondanks de Corona Crisis- aan 3 medewerkers een vast contract kunnen aanbieden en gelukkig zeiden ze allemaal “ja”!

1 van deze medewerkers is Coen. Coen werkt nu bijna twee jaar bij ons als glazenwasser.

“Voor ik bij Rietbroek begon was ik werkzaam in de horeca, dit heb ik twee jaar gedaan. In de horeca draaide ik lange dagen, vaak was ik in de nacht pas klaar met werken. Op een dag heb ik besloten dat ik dit niet zo ga volhouden en dat ik een baan wil met toekomst. Zo kwam ik de vacature van Rietbroek tegen en besloot ik te solliciteren.”, vertelt Coen.

“Ik heb het super naar mijn zin! Ik vind het werk leuk en afwisselend, daardoor is het nooit saai. Ik vind werken op hoogte een leuke, spannende ervaring. Soms hang ik aan de Rotterdam op 140 meter hoog. De uitzichten die je dan hebt is echt genieten. Dat soort ervaringen maakt niet iedereen mee. Daarnaast is het altijd gezellig met de collega’s onderling. De werktijden zijn fijn, anders dan in de horeca.”

Rietbroek is erg blij met Coen. Hij is toegewijd, betrokken en hij werkt hard. En natuurlijk komt hij net als zijn collega’s door alle screenings heen. Daarom verdient hij ook een vast contract.

Terug naar overzicht