Leven in dankbaarheid

Rietbroeks filosofie

De Covid-periode was een bizarre tijd. Al onze levens werden even op pauze gezet. Het liefst klikten we op een fastforwardknop en gingen we door met het leven dat we hadden. Gelukkig leven we in een goed land. Onze regering deed er veel aan om ons zo goed mogelijk door deze periode heen te helpen, al ging dat niet altijd even handig. Het is een feest om Nederlander te zijn en als bedrijf in de vitale sector dagelijks in de Nederlandse markt te opereren. Oké, natuurlijk zijn er zeker ook verbeterpunten, maar focussen op wat er wel is in plaats van niet zorgt voor warmte en rust. Daarom wil Rietbroek het thema ‘dankbaarheid’ centraal laten staan.

“When you are grateful, fear disappears and abundance appears. Live every day with an attitude of gratitude. I believe the ultimate path to enlightment is the cultivation of gratitude. When you’re grateful, fear disappears.” Dit is een quote van Tony Robbins. Tony is een van de grootste Amerikaanse (business) coaches. Tony heeft een prachtige filosofie op leven in dankbaarheid. Door te leven in dankbaarheid verdwijnen je angsten en zal je leven in overvloed. Leven in dankbaarheid. Het klinkt wat zweverig, maar is dat ook zo? Elke dag stilstaan bij de dingen in het leven waar je dankbaar voor bent, zorgt juist dat je met beiden benen op de grond blijft.

Stress neemt steeds meer toe in onze maatschappij. Veel mensen hollen normaal gesproken zo hard dat ze niet meer zien wat ze eigenlijk al hebben bereikt. Dat is een groot voordeel aan deze pauze. Veel mensen komen hierdoor tot rust en kunnen daardoor dankbaar stilstaan bij wat ze allemaal hebben. Ook wij staan even stil in dankbaarheid. Rietbroek is dankbaar voor haar medewerkers. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek. Vooral in deze tijd bewijzen zij hoe belangrijk en onmisbaar zij zijn binnen onze maatschappij. Het werk dat zij elke dag doen is van vitaal belang in Nederland. Daarnaast zijn we ook erg dankbaar voor onze klanten. Dankzij het vertrouwen dat zij in Rietbroek hebben, mochten we ons bedrijf in de afgelopen jaren uitbouwen. Vertrouwen krijgen van je klanten en partnerschappen met deze klanten mogen opbouwen is het mooiste compliment dat je kunt krijgen als bedrijf.

We zijn trots op het bedrijf dat we hebben. Bedankt dat jij hier een bijdrage aan hebt gehad en laten we samen aan een mooie toekomst verder bouwen.