Schoonmaker bij Rietbroek

Julliëte Misir-Siras

Al meer dan negen jaar is Juliette Misir-Siras een trouwe werknemer van Rietbroek. In deze Q&A geeft Juliette antwoord op de vragen over het werk als schoonmaakmedewerker bij Rietbroek.

Hoe heb je de afgelopen 7 jaar jezelf gevormd binnen Rietbroek?
Juliette: “Toen ik 15 jaar geleden van Aruba naar Nederland was verhuisd, wilde ik graag een baan, zodat ik zelf geld kon verdienen. Ik kreeg toen snel een baan in de schoonmaak aangeboden en die nam ik gelijk aan. Zo ben ik de schoonmaakwereld ingestapt en tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds! Rietbroek heeft de opdracht waar ik werkte overgenomen en zo ben ik bij Rietbroek terecht gekomen. Momenteel doe ik schoonmaakwerkzaamheden in verschillende gebouwen, zoals Hofstaete, Croon Advocaten en natuurlijk op het kantoor van Rietbroek zelf, waar ik het altijd gezellig vind!” “Wij krijgen leuke cadeautjes zoals bij Pasen, Sinterklaas, kerst en bij verjaardagen.”

Hoe is het werken voor Rietbroek?
Juliette: “Het werken bij Rietbroek bevalt mij heel goed, omdat iedereen erg vriendelijk is. Rietbroek heeft respect en waardering voor iedereen. Zij zijn positief ingesteld en alles wordt netjes op tijd doorgegeven. Bij feestdagen denkt Rietbroek ook aan hun werknemers. Wij krijgen leuke cadeautjes zoals bij Pasen, Sinterklaas, kerst en bij verjaardagen. Hierdoor voel ik mij erg thuis bij Rietbroek hoor!”

Heb je mooie of spannende verhalen van de afgelopen jaren bij Rietbroek?
Juliette: “Iets dat ik heel leuk vond het afgelopen jaar was dat mijn zoon voor zijn verjaardag een verjaardagskaart heeft ontvangen. Dit vonden mijn zoon en ik mega leuk. Daarnaast vond ik het superleuk dat Rietbroek tijdens deze coronacrisis ons bloemen uit dankbaarheid voor ons werk heeft gegeven. Zo zie je maar weer de waardering van Rietbroek naar ons.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Juliette: “In mijn vrijetijd doe ik twee keer per week Zumba en één keer per week salsa. Ook luister ik graag naar boeken via Storytel en daarnaast kijk ik graag series op Netflix. Ik geniet vooral zoveel mogelijk van mijn kleinzoon.”

Waar ben je dankbaar voor?
Juliette: “In mijn privéleven ben ik onwijs dankbaar voor mijn gezin en vooral trots op mijn kinderen. Ik heb drie kinderen; twee dochters, een van 26 jaar en een van 25 jaar, en één zoon van 16 jaar. Daarnaast ben ik ook dankbaar voor mijn werk bij Rietbroek, omdat ik mij op mijn gemak voel. Rietbroek geeft mij veel blijk van waardering en dat zal ik niet zo snel ergens anders vinden.”