Glazenwasser

Coen Mooijman

Een vast contract is niet meer vanzelfsprekend in deze tijd. Bij Rietbroek delen we deze nog steeds graag uit. Wij geloven dat je trouwe en goede werknemers moet koesteren. In midden 2020 hebben we Coen Mooijman een vast contract mogen aanbieden en gelukkig zei hij “Ja”.

Coen werkt nu bijna twee jaar bij ons. “Voor ik bij Rietbroek begon was ik werkzaam in de horeca, dit heb ik twee jaar gedaan. In de horeca draaide ik lange dagen, vaak was ik in de nacht pas klaar met werken. Op een dag heb ik besloten dat ik dit niet zo ga volhouden en dat ik een baan wil met toekomst. Zo kwam ik de vacature van Rietbroek tegen en besloot ik te solliciteren.”, vertelt Coen.

Coen werkt als glazenwasser bij Rietbroek en zijn werk bevalt hem heel goed: “Ik heb het super naar mijn zin! Ik vind het werk leuk en afwisselend, daardoor is het nooit saai. Ik vind werken op hoogte een leuke, spannende ervaring. Soms hang ik aan de Rotterdam op 140 meter hoog. De uitzichten die je dan hebt is echt genieten. Dat soort ervaringen maakt niet iedereen mee. Daarnaast is het altijd gezellig met de collega’s onderling. De werktijden zijn fijn, anders dan in de horeca.”

Rietbroek is erg blij met Coen. Hij is toegewijd, betrokken en hij werkt hard. En natuurlijk komt hij net als zijn collega’s door alle screenings heen. Daarom verdient hij een vast contract. “Het was heel speciaal moment voor mij zeker omdat ik het niet verwacht had door de coronacrisis. Ik ben heel dankbaar dat ik hier mag werken. Een vast contract is belangrijk voor mij, dit geeft mij zekerheid en de kansen om een huis te zoeken met mijn vriendin.” Coen is dankbaar dat hij bij Rietbroek mag werken met fijne collega’s en waar op een plek waar hij zich prettig voelt.