jaar
Rietbroek

Mln
Ramen gewassen
Tevreden klanten
Rietbroek, meer dan 30 jaar

Glas- & Gevelonderhoud

Het eerste dat relaties en bezoekers van uw bedrijf zien is het glas en de gevel van uw bedrijfsgebouw. Door weersinvloeden en atmosferische invloeden vervuilen ramen en gevels. Deze vervuiling gaat niet alleen ten koste van de uitstraling van uw bedrijf, ook de duurzaamheid van uw gebouw is in het geding. Optimaal glas- en gevelonderhoud vergroot het rendement van uw vastgoedinvesteringen en is het visitekaartje voor uw bedrijf. Met een op-maat-plan, modern scala aan systemen, materialen en 30 jaar ervaring zijn we inzetbaar voor elk object of gebouw. Door ons specialistische individuele aanpak zijn we uitgegroeid tot marktleider in het gebied tussen Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam en daar zijn we als familiebedrijf erg trots op!
Maastoren Rotterdam hoogwerker Rietbroek Glasbewassing

Voor elke opdracht het juiste materiaal!

Rietbroek materialen glasbewassing 03

Gevelonderhoudsinstallatie

Door de gevelonderhoudsinstallatie kunnen wij veilig de hoogste gebouwen van Nederland wassen.

Rietbroek hoogwerker materialen glasbewassing 02

Hoogwerkers

Geen enkele hoogte is een probleem: onze hoogwerkers bereiken een hoogte tot 28 meter.

Rietbroek materialen glasbewassing Tekengebied 1

Ropeclimber

Met onze Ropeclimber kunnen we elke lastige hoek in een gebouw bereiken.

We zetten drie voordelen op een rij

Voordelen van glasbewassing

Verbetering van het uiterlijk: een regelmatige glasbewassing zorgt voor een heldere en glanzende uitstraling van het gebouw, wat een professionele indruk geeft aan bezoekers en cliënten.

Verbetering van de lichtinval: schone ramen zorgen voor een betere lichtinval in het pand, wat bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat voor de werknemers en kan zelfs energie besparen doordat minder kunstlicht nodig is.

Vermindering van onderhoudskosten: door regelmatig glas te wassen wordt de levensduur van het glas verlengd en wordt het risico op beschadiging verminderd. Dit kan leiden tot lagere onderhoudskosten op de lange termijn.

We gaan altijd voor veiligheid eerst!

Flexibel & Betrouwbaar

Flexibiliteit gaat hand-in-hand met betrouwbaarheid. Een nauwkeurige jaarplanning geeft u zicht op onze activiteiten. Niet alleen per dag, maar desgewenst zelfs per uur. Onze medewerkers zijn in het bezit van het vakbekwame diploma: "SVS Vakman Glazenwasser". Veiligheidsvoorschriften worden strikt opgevolgd, zeker bij het werken op hoogte. Geen hoogte is voor ons onbereikbaar. Onze breed arsenaal aan eigen middelen zorgt dat we uw gebouw volledig kunnen onderhouden. We maken hierbij gebruik van hoogwerkers, staande ladders, telewassystemen, indoorwassystemen en het Safe-Sit-afdaalsysteem, of gebouwgebonden middelen, zoals: gevel-onderhoudsinstallaties en permanente hangladders. Risico’s maken we inzichtelijk via een gedegen Project Risico Inventarisatie vooraf dat we aan een opdracht beginnen. Zo borgen we de veiligheid van uw en onze medewerkers.

De jongens van Rietbroek kennen dit gebouw volledig, maar ze kennen ook het reilen en zeilen rondom alle protocollen die we binnen Het Vredespaleis hanteren en dat maakt onze samenwerking erg prettig. We kunnen echt vertrouwen op goede dienstverlening. Daarnaast gaat Rietbroek geen uitdaging uit de weg en zoeken we samen altijd naar de juiste oplossingen voor soms wel erg lastige uitdagingen.

Het Vredespaleis Den Haag

Rietbroek verzorgt naast de dagelijkse schoonmaak in ons pand ook de schoonmaak voor de oplevering van nieuwe kantoorruimtes. Het contact met Rietbroek is altijd helder en vlot, zo weet ik optijd wanneer ze komen. Het persoonlijke contact met de accountmanager zorgt dat je ze altijd weet te vinden. Samen nog even een rondje na de schoonmaak en het is weer helemaal in orde. Fijne samenwerking en professioneel bedrijf!

De Loods

Het team van De Rotterdam is bijzonder tevreden over de dienstverlening van Rietbroek. In het verleden hebben we wel eens een uitstapje gemaakt naar andere dienstverleners maar door jullie betrokkenheid en aanspreekbaarheid, zijn we al weer een paar jaar terug bij Rietbroek. Voor een Haags bedrijf zijn jullie heel bijzonder. Je zou bijna denken dat jullie Rotterdams zijn. Geen woorden, maar daden.

De Rotterdam

Rietbroek ontzorgt, ze denken mee in oplossingen en onze bezoekers merken niets van hun aanwezigheid. Het Scheepvaartmuseum ligt voor driekwart aan het water. Dit gedeelte is lastig te wassen, gelukkig had Rietbroek hier een oplossing voor. Via een ponton wassen ze het gebouw, het waswater komt uit de gracht. Door dit water te filteren is het geschikt voor onze ramen. Dat zijn voor ons de belangrijkste punten in een samenwerking. Er gaat weleens iets mis, maar na één telefoontje wordt dit altijd direct opgelost.

Het Scheepvaartsmuseum Amsterdam
Onze klanten

Onze trots

Glas 6
Rietbroek klant 2
Rietbroek klant 1
Klant SO 5
KLANT SO 4
Klant SO 3
Glas klant Rietbroek
SO klant 2 Rietbroek
Rietbroek schoonmaak klant 1
SO 8
SO 6
Klant Glas 7
Klant SO 6
Klant Glas 16
Klant rietbroek
Klant SO 11
Klant Glas 12
Klant Glas 16
Klant Glas 15
Klant Glas 13
Klant SO 9
Klant SO 10
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Wij zijn Rietbroek

Als een vooruitstrevend schoonmaakbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud, biedt Rietbroek professionele diensten voor zowel schoonmaak, glasbewassing als huismeesterdiensten. Onze jarenlange ervaring en onze kernwaardes zoals betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid maken ons de perfecte partner voor het onderhouden van uw gebouw. Ons familiebedrijf wordt geleid met een sterk accent op klantgerichtheid en maximale betrokkenheid, waardoor we kunnen garanderen dat we altijd voor optimale continuïteit zorgen. Onze founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet en die praktijkkennis vindt u terug in onze manier van werken. Kiest u voor Rietbroek en dan ervaart u zelf hoe wij uw gebouw professioneel schoonhouden en onderhouden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek staan we bekend om ons maatschappelijk verantwoorde ondernemerschap en streven we ernaar om niet alleen te praten over MVO, maar het vooral in de praktijk te brengen. We bieden professionele diensten voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing en huismeesterdiensten, maar we willen meer zijn dan alleen een bedrijf dat schoonmaakt. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. We zijn continu op zoek naar manieren om te innoveren binnen alle gebieden van MVO en dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Onze inspanningen in MVO zijn bekroond met de MVO-bokaal van de branchevereniging Schoonmakend Nederland.

Glazenwasser in gondel boven Den Haag Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Zuid Holland
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Offerte aanvragenPrivacy voorwaarden *

Onze certificeringen

Kwaliteit zwart-op-wit

Wil u meer zekerheid over de dienstverleners die u inschakelt? Rietbroek heeft meerdere certificeringen die de kwaliteit van ons werk zwart op wit aantonen!

Keurmerk Schoon door Schoonmakend Nederland
Rietbroek is lid van de brancheorganisatie Schoonmaak Nederland. Zij hebben voor de schoonmaaksector een eigen keurmerk: het Keurmerk Schoon. Het is een initiatief dat professionele bedrijven in de sector in staat stelt zich naar buiten toe te onderscheiden. Wie het keurmerk wil voeren, verplicht zich om de bedrijfsvoering goed te structureren, van een juiste administratie tot en met een optimale uitvoering van de werkzaamheden. Meer over het keurmerk vindt u hier.

Keurmerk schoon

VCA
Van een professioneel bedrijf als Rietbroek mag u verwachten dat we veiligheid hoog hebben staan. Het bezit van het VCA-certificaat draagt daar in belangrijke mate aan bij. Het is een certificaat dat bedrijven scherp houdt als het gaat om het veiligheidsbewustzijn. Als houder van het certificaat zijn we verplicht om risico’s één voor één te inventariseren en vervolgens te beperken. Onderdeel van de certificering is ook de continue noodzaak tot keuringen en opleidingen op het gebied van veiligheid. Met andere woorden, door Rietbroek in te schakelen heeft u de zekerheid van optimaal risicomanagement!

Cetradex VCA72

NEN 4400-1
NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Erkend Leerbedrijf door SBB
Rietbroek is een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat we vmbo-leerlingen of mbo-studenten officieel mogen begeleiden.

Deze bedrijven gaven hun gebouw al in onze handen

Onze klanten

40
22
2
15
44
42
24
13
45
11
10
39
23
26
9
17
31
12
4
6
35
32
41
18
7
36
38
19
14
33
1
34
5
21
8
3
27
25
20
16
29
30