jaar
Rietbroek
Tevreden klanten
Specialistische schoonmaak

Schoonmaak parkeergarages & parkings

Dagelijks ervaren parkeergelegenheden zoals die bij winkelcentra, kantoren, grootwarenhuizen en openbare instellingen de impact van intensief autoverkeer. Dit verkeer laat vaak sporen na van olie en zand, wat niet alleen het aanzien, maar ook de levensduur van deze faciliteiten aantast. Hier speelt schoonmaakonderhoud een cruciale rol. Om deze reden is regelmatig schoonmaakonderhoud van groot belang om zowel openbare als private parkeerterreinen te onderhouden. Dit draagt bij aan een veilige omgeving, vrij van onaangename geuren en ongedierte, en benadrukt de noodzaak van effectief schoonmaakonderhoud.

Het is essentieel dat klanten, die vaak aanzienlijke bedragen betalen voor parkeer gelegenheid, een nette en veilige parkeerplaats aantreffen. Dit benadrukt het belang van effectieve schoonmaak- producten en een systematische aanpak in schoonmaakonderhoud. Rietbroek levert gespecialiseerde schoonmaakonderhoud, waarmee we garanderen dat uw parkeergelegenheden er altijd onberispelijk uitzien.
Parkeergarages en parking schoonmaakonderhoud Rietbroek schoonmaak

Groot of klein? Altijd een schoonmaakoplossing!

Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud png Schrobmachine

Veegmachine

Bij grote oppervlakte maken we gebruik van een veegmachine.

Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud png Schrobzuigmachine

Schrobzuigmachine

Voor iedere situatie bieden wij een passende schrobzuigmachine.

Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud

Veiligheid

Wanneer de vloer glad wordt plaatsen we waar mogelijk waarschuwingsbordjes voor extra veiligheid.

Parkings kleine en gemiddelde grootte

Bij parkeergarages van kleine en gemiddelde grootte wordt de reiniging uitgevoerd met gespecialiseerde machines, zoals schrob- of veegmachines. Deze apparatuur is uitgerust met borstels, een reinigingsmiddel en een zuigfunctie om het oppervlak efficiënt te reinigen. Onze schoonmaakmedewerker bedient de machine, hetzij door erachter te lopen of erop te zitten, om zo elk deel van de garage grondig schoon te maken.

Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud png Schrobzuigmachine
Grote parkings

Voor het reinigen van omvangrijke parkeergarages met meerdere etages wordt vaak een gemotoriseerde veegwagen ingezet. Deze veegwagen, bestuurd door een ervaren medewerker, beweegt door de gehele garage heen, waarbij zowel de parkeervakken als de rijpaden grondig worden schoongemaakt.

Aanvullend is er een assistent-reiniger die handmatig met een bezem het vuil verwijdert op plaatsen die de veegwagen niet kan bereiken. Deze schoonmaakmedewerker veegt het zand en ander vuil naar een bereikbare locatie, zodat de veegwagen het efficiënt kan opzuigen.

De veegwagen heeft ook een functie om water te sproeien, wat helpt bij het 'dweilen' van de vloer. Het water, vermengd met het vuil, wordt vervolgens door de wagen opgezogen. Het schoonmaakbedrijf zorgt voor de afvoer van dit verzamelde afval, waardoor u hier geen hinder van ondervindt.


Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud png Schrobmachine
De 6 voordelen van schoonmaakonderhoud

waarom vloeronderhoud van uw parking?

Direct bruikbaar: na het schoonmaakonderhoud zijn parkings en parkeergarages meteen weer toegankelijk, wat zorgt voor minimale verstoring.
Efficiënt in middelengebruik: onze methoden zijn zowel waterbesparend als energie-efficiënt, wat bijdraagt aan een milieubewuste aanpak.
Uitgebreide verwijdering van vervuiling: met gespecialiseerde apparatuur verwijderen we meer dan 95% van al het vuil, olie en zand, wat leidt tot een merkbaar schoner en veiliger parkeeromgeving.
Geen overlast: onze schoonmaakprocessen zijn ontworpen om geluids- en geurhinder tot een minimum te beperken, wat essentieel is voor parkeerfaciliteiten in dichtbevolkte of zakelijke gebieden.
Verlenging levensduur: regelmatig en grondig schoonmaakonderhoud helpt om de levensduur van parkeerfaciliteiten aanzienlijk te verlengen, door slijtage en schade door vervuiling te verminderen.
Aanbevolen door experts: onze schoonmaakprocedures zijn in lijn met de aanbevelingen van experts in parkeerbeheer en onderhoud.

Deze voordelen tonen aan dat investeren in professioneel schoonmaakonderhoud voor parkings en parkeergarages niet alleen zorgt voor een schone en veilige omgeving, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en kostenbesparing op de lange termijn. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Het prettigste aan de samenwerking met Rietbroek vind ik dat ze flexibel zijn. Als je belt en je hebt een probleem dan wordt er meteen gereageerd en wordt het meteen opgelost. Daarnaast is Rietbroek goed op de hoogte van de laatste richtlijnen vanuit de branchevereniging OSB en adviseert ons wat wij binnen HNK daarin kunnen verbeteren. Rietbroek is klein, maar doet grote dingen.

HNK Den Haag

Rietbroek verzorgt naast de dagelijkse schoonmaak in ons pand ook de schoonmaak voor de oplevering van nieuwe kantoorruimtes. Het contact met Rietbroek is altijd helder en vlot, zo weet ik optijd wanneer ze komen. Het persoonlijke contact met de accountmanager zorgt dat je ze altijd weet te vinden. Samen nog even een rondje na de schoonmaak en het is weer helemaal in orde. Fijne samenwerking en professioneel bedrijf!

De Loods

Een mooi voorbeeld van Rietbroeks maatschappelijke betrokkenheid is onze Happy Day. Rietbroek heeft 100 bossen bloemen voor deze dag beschikbaar gesteld. Afgelopen jaar hadden we vanwege de doelgroep een ruimere locatie nodig en weer moest ik weer aan Rietbroek denken. Rietbroek heeft ons toen in contact gebracht met de juiste contactpersonen bij ADO. We hebben nu jarenlang al een fijne samenwerking met Rietbroek die wel echt is ontwikkeld tot een partnerschap.

Zorgorganisatie Middin
Altijd 100% schoon

Flexibel & Betrouwbaar

Bij Rietbroek begrijpen we dat flexibiliteit en betrouwbaarheid cruciaal zijn, vooral als het gaat om tapijtreiniging. Een zorgvuldige planning is essentieel om u een duidelijk beeld te geven van onze werkzaamheden, niet alleen per dag, maar indien nodig zelfs per uur. Onze vakbekwame medewerkers zijn getraind in de nieuwste technieken van schoonmaakonderhoud en nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en in kaart te brengen. U speelt een belangrijke rol in dit proces door precies aan te geven wat uw verwachtingen zijn van onze tapijtreinigings- en schoonmaakdiensten.

Vertrouwen
Deze samenwerkingswijze heeft ons in staat gesteld om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en open communicatie. Onze ervaring en expertise in tapijtreiniging zijn zichtbaar in grote, aansprekende projecten. U kunt vertrouwen op onze nauwkeurige planningen en grondige kwaliteitscontroles. Met alle benodigde onderhoudsmiddelen in eigen beheer, garanderen wij optimale flexibiliteit en efficiëntie in onze dienstverlening.

Naast onze dagelijkse schoonmaakdiensten, zijn wij bij Rietbroek ook uw partner voor ander specialistisch onderhoud. Dit omvat niet alleen glas- en gevelonderhoud, maar ook het reinigen van diverse soorten vloeren en meubilair. Voor elke soort van schoonmaakonderhoud; van routineonderhoud tot complexe vlekverwijdering, staan wij klaar met onze expertise en toewijding.

Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Zuid Holland
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Vraag uw offerte aanPrivacy voorwaarden *