Een familiebedrijf in glas- en schoonmaakonderhoud met een visie

Rietbroek: winnaar van de ondernemersprijs

Tijdens het jaarlijkse oliebollentreffen van VVD Rijswijk, was er een bijzonder hoogtepunt: de ondernemersprijs werd uitgereikt aan niemand minder dan Rietbroek. "Dit familiebedrijf, dat sinds 1991 een groei doormaakt, heeft zich met 150 toegewijde werknemers ontwikkeld tot een toonaangevende naam binnen de schoonmaakbranche in de regio.", aldus VVD-fractievoorzitter Jordy Loof.
Van bescheiden begin tot gerespecteerde branchespeler

Om de ondernemersprijs in ontvangst te nemen werd er gekeken naar bepaalde criteria: “Zo moet een ondernemer een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan het economische klimaat, een stabiele werkgever zijn met autonome groei. En tot slot moet het een bedrijf zijn met nationale of internationale uitstraling.” (bron: RijswijkTV.nl)

Joyce Rietbroek, directielid, nam de prijs namens de vierkoppige directie in ontvangst en deelt met gepaste trots: "Onze start was bescheiden met slechts €5000 en een ladder. Vandaag de dag zijn we trots op onze status als gewaardeerde speler binnen de branche. Ik ben ontzettend trots om onze medewerkers en ons bedrijf!" Deze groei is niet alleen een toonbeeld van ondernemerschap maar onderstreept ook Rietbroeks toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bekijk hier de video van de uitreiking.

Uitblinken in schoonmaak- en glas- & gevelonderhoud

Rietbroek onderscheidt zich door een holistische benadering van schoonmaak- en glas- & gevelonderhoud. Wij zien schoonmaakonderhoud als meer dan slechts oppervlakkige reiniging. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een veelzijdig dienstenpakket dat essentieel is voor de stralende présence van uw gebouwen.

Bovenop schoonmaak- en gevelonderhoud, bieden wij huismeesterdiensten aan die verzekeren dat ieder aspect van gebouwbeheer wordt uitgevoerd met de hoogste standaard van professionaliteit en zorg. Wij begrijpen dat geen enkel gebouw hetzelfde is en bieden daarom diensten aan die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten.

Toekomstgerichte ambities

Als de trotse ontvanger van de ondernemersprijs, kijkt Rietbroek vol vertrouwen naar de toekomst. Onze ambitie is om onze groei en innovatie voort te zetten, niet alleen binnen het domein van schoonmaakonderhoud maar ook als bijdrage aan een duurzamere en schonere wereld.