Jaar
Rietbroek
Tevreden schoonmaakklanten
Uw wensen staan voorop

Schoonmaakonderhoud

Rietbroek is gespecialiseerd in het schoonhouden van; kantoren, appartementencomplexen, commercieel vastgoed en zorgcentra. Opdrachtgevers van deze gebouwen die ons al inschakelen voor glasbewassing, vinden het vaak plezierig het volledige onderhoud in één hand te houden: overzichtelijker, efficiënter en gemakkelijker. Inspelen op uw wensen staat voorop bij de afdeling Schoonmaakonderhoud. U bepaalt de frequentie en de intensiteit van het onderhoud. Werkprogramma’s laten geen onduidelijkheid bestaan over onze inzet. Ook leegstandsbeheer kunt u aan Rietbroek overlaten. Wij signaleren verstoringen en zorgen dat de sanitaire installaties in goede conditie blijven, opvallende details worden kortgesloten met de verantwoordelijke beheerder. En schoon is bij Rietbroek écht schoon, kunnen onze referenties beamen. We maken namelijk niet alleen schoon met professioneel gereedschap, maar vooral met hart en ziel. Met mensen voor wie schoonmaken belangrijk werk is. Net als voor u als opdrachtgever.
Rietbroek Schoonmaken Bedrijven Gebouwen

Voor elke klus het juiste materiaal!

Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud png Schrobmachine

Veegmachine

Bij grote oppervlakte maken we gebruik van een veegmachine.

Smart Care TRIO Progenta tapijtreiniger van Rietbroek icon

Smart Care Trio

Periodieke tapijtreiniging houdt het in goede staat, vertraagt dure grote beurten.

Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud

Veiligheid

Wanneer de vloer glad wordt plaatsen we waar mogelijk waarschuwingsbordjes voor extra veiligheid.

Schoonmaakonderhoud van Rietbroek

Dagelijks of specialistisch

Rietbroek is flexibel inzetbaar, met een uitgebreid aanbod aan schoonmaakdiensten. Onze expertise omvat dagelijks schoonmaakonderhoud en specialistische diensten zoals vloerreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud en overige facilitaire diensten, waaronder huismeesterservices. Onze professionals zijn hooggekwalificeerd en beschikken over ruime ervaring in hun vakgebied. Samen met u ontwikkelen we een schoonmaakplan op maat, afgestemd op de specifieke behoeften en frequentie van onderhoud van uw gebouw of object.

Bij Rietbroek hechten we grote waarde aan een nauwe samenwerking en continue communicatie gedurende onze service. Uw ervaringen en feedback zijn cruciaal om onze medewerkers te laten uitblinken. Rietbroek is uw partner voor al uw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften, en zorgt ervoor dat uw gebouw of object altijd in optimale staat verkeert.

Voordelen van schoonmaakonderhoud

  • Verbetering van de hygiëne: regelmatig schoonmaakonderhoud zorgt voor een schone en hygiënische werkomgeving, waardoor het risico op ziekteverwekkers wordt verminderd en de gezondheid van de werknemers wordt verbeterd.
  • Verbetering van de productiviteit: een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving kan de concentratie en productiviteit van werknemers verhogen. Schoonmaakonderhoud kan ook zorgen voor een betere lichtinval en ventilatie, wat bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat.
  • Vermindering van onderhoudskosten: door regelmatig onderhoud te plegen, wordt de levensduur van meubilair en andere gebouwinstallaties verlengd en wordt het risico op beschadiging verminderd. Dit kan leiden tot lagere onderhoudskosten op de lange termijn.
Specialistisch schoonmaakonderhoud

Tapijtreiniging

Rietbroek biedt gespecialiseerd tapijtonderhoud voor bedrijven, waarbij het behoud van uw kostbare tapijt en het creëren van een positieve eerste indruk centraal staan. Door middel van de innovatieve Smart Care Trio methode, zorgen we voor een esthetisch aantrekkelijke en duurzaam onderhouden vloer. Onze effectieve reinigingsmethoden, variërend van regelmatige onderhoudsbeurten tot dieptereiniging, verlengen de levensduur van uw tapijt en verminderen toekomstige onderhoudskosten. Kies voor een schonere, gezondere omgeving zonder geur- of geluidsoverlast. Neem contact op via ons offerteformulier voor advies op maat en deskundige uitvoering van uw tapijtonderhoud. Of ontdek meer over deze dienst en laat uw vloer schitteren!

Smart Care TRIO Progenta tapijtreiniger van Rietbroek icon
Specialistisch schoonmaakonderhoud

Parkings & parkeergarages

Rietbroek biedt gespecialiseerd schoonmaakonderhoud voor parkeergelegenheden, zoals bij winkelcentra en kantoren, waar dagelijks de effecten van intensief autoverkeer zichtbaar zijn. Wij begrijpen het belang van een schone, veilige en duurzame parkeeromgeving voor zowel klanten als eigenaren. Onze ervaring en systematische aanpak garanderen dat uw parkeerterreinen vrij zijn van olie, zand en andere vervuilingen, wat bijdraagt aan een langere levensduur en een positieve eerste indruk. Kies voor Rietbroek en waarborg de veiligheid, netheid en duurzaamheid van uw parkeerfaciliteiten. Vraag nu uw offerte aan en ervaar de voordelen van professioneel schoonmaakonderhoud. Of ontdek meer over deze dienst en laat uw vloer schitteren!

Schoonmaakonderhoud Rietbroek Schoonmaakmateriaal voor schoonmaakonderhoud png Schrobmachine

Het prettigste aan de samenwerking met Rietbroek vind ik dat ze flexibel zijn. Als je belt en je hebt een probleem dan wordt er meteen gereageerd en wordt het meteen opgelost. Daarnaast is Rietbroek goed op de hoogte van de laatste richtlijnen vanuit de branchevereniging OSB en adviseert ons wat wij binnen HNK daarin kunnen verbeteren. Rietbroek is klein, maar doet grote dingen.

HNK Den Haag

Een mooi voorbeeld van Rietbroeks maatschappelijke betrokkenheid is onze Happy Day. Rietbroek heeft 100 bossen bloemen voor deze dag beschikbaar gesteld. Afgelopen jaar hadden we vanwege de doelgroep een ruimere locatie nodig en weer moest ik weer aan Rietbroek denken. Rietbroek heeft ons toen in contact gebracht met de juiste contactpersonen bij ADO. We hebben nu jarenlang al een fijne samenwerking met Rietbroek die wel echt is ontwikkeld tot een partnerschap.

Zorgorganisatie Middin

Rietbroek verzorgt naast de dagelijkse schoonmaak in ons pand ook de schoonmaak voor de oplevering van nieuwe kantoorruimtes. Het contact met Rietbroek is altijd helder en vlot, zo weet ik optijd wanneer ze komen. Het persoonlijke contact met de accountmanager zorgt dat je ze altijd weet te vinden. Samen nog even een rondje na de schoonmaak en het is weer helemaal in orde. Fijne samenwerking en professioneel bedrijf!

De Loods

Het team van De Rotterdam is bijzonder tevreden over de dienstverlening van Rietbroek. In het verleden hebben we wel eens een uitstapje gemaakt naar andere dienstverleners maar door jullie betrokkenheid en aanspreekbaarheid, zijn we al weer een paar jaar terug bij Rietbroek. Voor een Haags bedrijf zijn jullie heel bijzonder. Je zou bijna denken dat jullie Rotterdams zijn. Geen woorden, maar daden.

De Rotterdam

Als twee organisaties elkaar goed begrijpen en elkaars ‘taal’ spreken is dat een win/win situatie. Dat Saffier en Rietbroek ruim 30 jaar samen werken, geeft aan dat er een perfecte match is tussen klant en dienstverlener. Rietbroek heeft oog voor wat telt en dat is ook het motto van Saffier. Naast oog voor kwaliteit, veiligheid en professionaliteit heeft Rietbroek ook aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen wat zich bij voorbeeld vertaald in de sociale contacten met onze bewoners.

Saffier
Altijd 100% schoon

Flexibel & Betrouwbaar

Flexibiliteit gaat hand-in-hand met betrouwbaarheid. Een nauwkeurige planning geeft u zicht op onze activiteiten. Niet alleen per dag, maar desgewenst zelfs per uur. Onze medewerkers zijn vakbekwaam. We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te inventariseren. Wij doen het werk, maar u doet het voorwerk: door duidelijk te maken wat u van ons verlangt. Die manier van werken levert de relaties op die we het meest koesteren: langdurige relaties, waarin beide partijen eerlijk tegenover elkaar kunnen zijn. Niet voor niets vindt u onze medewerkers bij grote, aansprekende projecten. Van planningen en gedegen kwaliteitscontroles kunt u op aan. En met alle onderhoudsmiddelen in eigen beheer is ook de flexibiliteit optimaal.

Rietbroek: voor dagelijkse schoonmaak en specialistisch onderhoud
Natuurlijk zorgen we niet alleen voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud maar ben je bij ons ook aan het juiste adres voor allerlei specialistische werkzaamheden, zoals glas- & gevelonderhoud, het reinigen van diverse vloerbedekkingen en meubilair.

Onze klanten

Onze trots

SO 8
SO 6
Klant SO 6
SO klant 2 Rietbroek
Klant SO 5
KLANT SO 4
Klant SO 3
Glas 6
Glas klant Rietbroek
Klant Glas 16
Rietbroek schoonmaak klant 1
Rietbroek klant 2
Rietbroek klant 1
Klant rietbroek
Klant Glas 12
Klant SO 11
Klant Glas 13
Klant SO 9
Klant SO 10
Klant Glas 7
Klant Glas 15
Klant Glas 16
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Wij zijn Rietbroek

Als een vooruitstrevend schoonmaakbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud, biedt Rietbroek professionele diensten voor zowel schoonmaak, glasbewassing als huismeesterdiensten. Onze jarenlange ervaring en onze kernwaardes zoals betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid maken ons de perfecte partner voor het onderhouden van uw gebouw. Ons familiebedrijf wordt geleid met een sterk accent op klantgerichtheid en maximale betrokkenheid, waardoor we kunnen garanderen dat we altijd voor optimale continuïteit zorgen. Onze founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet en die praktijkkennis vindt u terug in onze manier van werken. Kiest u voor Rietbroek en dan ervaart u zelf hoe wij uw gebouw professioneel schoonhouden en onderhouden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek staan we bekend om ons maatschappelijk verantwoorde ondernemerschap en streven we ernaar om niet alleen te praten over MVO, maar het vooral in de praktijk te brengen. We bieden professionele diensten voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing en huismeesterdiensten, maar we willen meer zijn dan alleen een bedrijf dat schoonmaakt. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. We zijn continu op zoek naar manieren om te innoveren binnen alle gebieden van MVO en dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Onze inspanningen in MVO zijn bekroond met de MVO-bokaal van de branchevereniging Schoonmakend Nederland.

Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Zuid Holland
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Vraag uw offerte aanPrivacy voorwaarden *

Onze certificeringen

Kwaliteit zwart-op-wit

Wil u meer zekerheid over de dienstverleners die u inschakelt? Rietbroek heeft meerdere certificeringen die de kwaliteit van ons werk zwart op wit aantonen!

Keurmerk Schoon door Schoonmakend Nederland
Rietbroek is lid van de brancheorganisatie Schoonmaak Nederland. Zij hebben voor de schoonmaaksector een eigen keurmerk: het Keurmerk Schoon. Het is een initiatief dat professionele bedrijven in de sector in staat stelt zich naar buiten toe te onderscheiden. Wie het keurmerk wil voeren, verplicht zich om de bedrijfsvoering goed te structureren, van een juiste administratie tot en met een optimale uitvoering van de werkzaamheden. Meer over het keurmerk vindt u hier.

Keurmerk schoon

VCA
Van een professioneel bedrijf als Rietbroek mag u verwachten dat we veiligheid hoog hebben staan. Het bezit van het VCA-certificaat draagt daar in belangrijke mate aan bij. Het is een certificaat dat bedrijven scherp houdt als het gaat om het veiligheidsbewustzijn. Als houder van het certificaat zijn we verplicht om risico’s één voor één te inventariseren en vervolgens te beperken. Onderdeel van de certificering is ook de continue noodzaak tot keuringen en opleidingen op het gebied van veiligheid. Met andere woorden, door Rietbroek in te schakelen heeft u de zekerheid van optimaal risicomanagement!

Cetradex VCA72

NEN 4400-1
NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Erkend Leerbedrijf door SBB
Rietbroek is een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat we vmbo-leerlingen of mbo-studenten officieel mogen begeleiden.

onze klanten

Onze trots

23
36
6
32
12
38
20
5
8
27
41
44
13
33
4
3
22
26
2
35
9
1
10
21
34
18
40
42
19
29
15
45
30
39
14
17
24
7
11
16
25
31