Uw gebouw in goede handen

Huismeester

Rietbroek biedt huismeesterdiensten aan voor verschillende panden of gebouwen; kantoorpanden, VvE’s en zorgcentra in de regio Den Haag / Rotterdam en omstreken. Onze huismeesters zorgen voor een efficiënte en soepele werking van uw pand. De taken van een huismeester omvatten onder andere: begeleiding van contracters, het aannemen van pakketjes, het coördineren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het beheren van voorraden en het uitvoeren van administratieve taken. Wij begrijpen dat elk pand uniek is en daarom stellen we samen met u een takenpakket op maat op. Onze huismeesters zijn professioneel en ervaren en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse werking van uw pand. Onze organisatie zorgt voor de begeleiding en aansturing van de huismeester, zodat u zich kunt concentreren op uw werkzaamheden.

Het team van De Rotterdam is bijzonder tevreden over de dienstverlening van Rietbroek. In het verleden hebben we wel eens een uitstapje gemaakt naar andere dienstverleners maar door jullie betrokkenheid en aanspreekbaarheid, zijn we al weer een paar jaar terug bij Rietbroek. Voor een Haags bedrijf zijn jullie heel bijzonder. Je zou bijna denken dat jullie Rotterdams zijn. Geen woorden, maar daden.

De Rotterdam

Het prettigste aan de samenwerking met Rietbroek vind ik dat ze flexibel zijn. Als je belt en je hebt een probleem dan wordt er meteen gereageerd en wordt het meteen opgelost. Daarnaast is Rietbroek goed op de hoogte van de laatste richtlijnen vanuit de branchevereniging OSB en adviseert ons wat wij binnen HNK daarin kunnen verbeteren. Rietbroek is klein, maar doet grote dingen.

HNK Den Haag

De jongens van Rietbroek kennen dit gebouw volledig, maar ze kennen ook het reilen en zeilen rondom alle protocollen die we binnen Het Vredespaleis hanteren en dat maakt onze samenwerking erg prettig. We kunnen echt vertrouwen op goede dienstverlening. Daarnaast gaat Rietbroek geen uitdaging uit de weg en zoeken we samen altijd naar de juiste oplossingen voor soms wel erg lastige uitdagingen.

Het Vredespaleis Den Haag

Rietbroek verzorgt naast de dagelijkse schoonmaak in ons pand ook de schoonmaak voor de oplevering van nieuwe kantoorruimtes. Het contact met Rietbroek is altijd helder en vlot, zo weet ik optijd wanneer ze komen. Het persoonlijke contact met de accountmanager zorgt dat je ze altijd weet te vinden. Samen nog even een rondje na de schoonmaak en het is weer helemaal in orde. Fijne samenwerking en professioneel bedrijf!

De Loods

Een mooi voorbeeld van Rietbroeks maatschappelijke betrokkenheid is onze Happy Day. Rietbroek heeft 100 bossen bloemen voor deze dag beschikbaar gesteld. Afgelopen jaar hadden we vanwege de doelgroep een ruimere locatie nodig en weer moest ik weer aan Rietbroek denken. Rietbroek heeft ons toen in contact gebracht met de juiste contactpersonen bij ADO. We hebben nu jarenlang al een fijne samenwerking met Rietbroek die wel echt is ontwikkeld tot een partnerschap.

Zorgorganisatie Middin

Als twee organisaties elkaar goed begrijpen en elkaars ‘taal’ spreken is dat een win/win situatie. Dat Saffier en Rietbroek ruim 30 jaar samen werken, geeft aan dat er een perfecte match is tussen klant en dienstverlener. Rietbroek heeft oog voor wat telt en dat is ook het motto van Saffier. Naast oog voor kwaliteit, veiligheid en professionaliteit heeft Rietbroek ook aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen wat zich bij voorbeeld vertaald in de sociale contacten met onze bewoners.

Saffier

Wij werken al jaren met ontzettend veel plezier samen met Rietbroek. Ze hechten waarde aan betrouwbaarheid, bereikbaarheid en precisie. Persoonlijk contact maakt het dat alle wensen bij Rietbroek neergelegd kunnen worden, en naar grote tevredenheid worden uitgevoerd.

Yield Plus
We zetten drie voordelen op een rij

Voordelen van een huismeester

Vermindering van de administratieve lasten: een huismeester zorgt voor het regelen van administratieve taken, zoals: het regelen van onderhoud en reparaties, het beheren van voorraden en het coördineren van contracten, uit handen nemen, waardoor andere werknemers zich kunnen concentreren op hun eigen werkzaamheden.

Verbetering van de efficiëntie: een huismeester zorgt voor een efficiëntere werking van het kantoorpand door het coördineren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en het beheren van voorraden. Dit kan leiden tot minder downtime en minder onnodige kosten.

Verbetering van de veiligheid: een huismeester zorgt voor de veiligheid en welzijn van de aanwezigen in het pand door het regelen van noodprocedures, het beheren van brandveiligheid en het uitvoeren van reguliere controles op gebouwinstallaties. Dit kan leiden tot een veiligere omgeving voor iedereen.

We gaan altijd voor kwaliteit

FLEXIBEL & BETROUWBAAR

Flexibiliteit gaat hand-in-hand met betrouwbaarheid. Een nauwkeurige planning geeft u zicht op onze activiteiten. Niet alleen per dag, maar desgewenst zelfs per uur. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en worden aangenomen en getraind op een hoog vriendelijkheidsgehalte. Bij Rietbroek gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit & veiligheid of dat nou is voor onze glas-, schoonmaak- of huismeesterdiensten.

Onze klanten

Onze trots

Glas 6
Klant SO 5
KLANT SO 4
Klant SO 3
Rietbroek klant 2
Rietbroek klant 1
Klant rietbroek
SO 8
SO 6
Klant SO 6
Glas klant Rietbroek
SO klant 2 Rietbroek
Klant SO 9
Rietbroek schoonmaak klant 1
Klant SO 11
Klant Glas 12
Klant Glas 13
Klant Glas 7
Klant SO 10
Klant Glas 15
Klant Glas 16
Klant Glas 16
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Wij zijn Rietbroek

Als een vooruitstrevend schoonmaakbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud, biedt Rietbroek professionele diensten voor zowel schoonmaak, glasbewassing als huismeesterdiensten. Onze jarenlange ervaring en onze kernwaardes zoals betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid maken ons de perfecte partner voor het onderhouden van uw gebouw. Ons familiebedrijf wordt geleid met een sterk accent op klantgerichtheid en maximale betrokkenheid, waardoor we kunnen garanderen dat we altijd voor optimale continuïteit zorgen. Onze founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet en die praktijkkennis vindt u terug in onze manier van werken. Kiest u voor Rietbroek en dan ervaart u zelf hoe wij uw gebouw professioneel schoonhouden en onderhouden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek staan we bekend om ons maatschappelijk verantwoorde ondernemerschap en streven we ernaar om niet alleen te praten over MVO, maar het vooral in de praktijk te brengen. We bieden professionele diensten voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing en huismeesterdiensten, maar we willen meer zijn dan alleen een bedrijf dat schoonmaakt. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. We zijn continu op zoek naar manieren om te innoveren binnen alle gebieden van MVO en dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Onze inspanningen in MVO zijn bekroond met de MVO-bokaal van de branchevereniging Schoonmakend Nederland.

Huismeesterdiensten Rietbroek gebouw
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Vraag uw offerte aan







Privacy voorwaarden *

Onze certificeringen

Kwaliteit zwart-op-wit

Wil u meer zekerheid over de dienstverleners die u inschakelt? Rietbroek heeft meerdere certificeringen die de kwaliteit van ons werk zwart op wit aantonen!

Keurmerk Schoon door Schoonmakend Nederland
Rietbroek is lid van de brancheorganisatie Schoonmaak Nederland. Zij hebben voor de schoonmaaksector een eigen keurmerk: het Keurmerk Schoon. Het is een initiatief dat professionele bedrijven in de sector in staat stelt zich naar buiten toe te onderscheiden. Wie het keurmerk wil voeren, verplicht zich om de bedrijfsvoering goed te structureren, van een juiste administratie tot en met een optimale uitvoering van de werkzaamheden. Meer over het keurmerk vindt u hier.

Keurmerk schoon

VCA
Van een professioneel bedrijf als Rietbroek mag u verwachten dat we veiligheid hoog hebben staan. Het bezit van het VCA-certificaat draagt daar in belangrijke mate aan bij. Het is een certificaat dat bedrijven scherp houdt als het gaat om het veiligheidsbewustzijn. Als houder van het certificaat zijn we verplicht om risico’s één voor één te inventariseren en vervolgens te beperken. Onderdeel van de certificering is ook de continue noodzaak tot keuringen en opleidingen op het gebied van veiligheid. Met andere woorden, door Rietbroek in te schakelen heeft u de zekerheid van optimaal risicomanagement!

Cetradex VCA72

NEN 4400-1
NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Erkend Leerbedrijf door SBB
Rietbroek is een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat we vmbo-leerlingen of mbo-studenten officieel mogen begeleiden.

Deze bedrijven gaven hun gebouw al in onze handen

Onze klanten

27
41
45
30
42
19
20
12
40
36
25
34
38
15
2
6
44
26
5
8
39
23
1
17
11
9
10
16
22
4
7
13
33
3
29
21
35
31
32
18
14
24