Uw gebouw in goede handen

Huismeester

Bij Rietbroek draait alles om service en een breed aanbod. Daarom mag het aanbieden van huismeesters of servicemanagers niet ontbreken. Een huismeester zorgt in een (grotere) VvE of organisatie dat alles op rolletjes verloopt. Van begeleiding van contracters tot aan het aannemen van pakketjes. Uw wensen staan hierin centraal. Samen stellen we het takenpakket van de huismeester of servicemanager vast en stellen vervolgens een passende kandidaat voor. Vervolgens komt de begeleiding en aansturing vanuit onze organisatie. U heeft er geen omkijken naar!

Het team van De Rotterdam is bijzonder tevreden over de dienstverlening van Rietbroek. In het verleden hebben we wel eens een uitstapje gemaakt naar andere dienstverleners maar door jullie betrokkenheid en aanspreekbaarheid, zijn we al weer een paar jaar terug bij Rietbroek. Voor een Haags bedrijf zijn jullie heel bijzonder. Je zou bijna denken dat jullie Rotterdams zijn. Geen woorden, maar daden.

De Rotterdam

Het prettigste aan de samenwerking met Rietbroek vind ik dat ze flexibel zijn. Als je belt en je hebt een probleem dan wordt er meteen gereageerd en wordt het meteen opgelost. Daarnaast is Rietbroek goed op de hoogte van de laatste richtlijnen vanuit de branchevereniging OSB en adviseert ons wat wij binnen HNK daarin kunnen verbeteren. Rietbroek is klein, maar doet grote dingen.

HNK Den Haag

De jongens van Rietbroek kennen dit gebouw volledig, maar ze kennen ook het reilen en zeilen rondom alle protocollen die we binnen Het Vredespaleis hanteren en dat maakt onze samenwerking erg prettig. We kunnen echt vertrouwen op goede dienstverlening. Daarnaast gaat Rietbroek geen uitdaging uit de weg en zoeken we samen altijd naar de juiste oplossingen voor soms wel erg lastige uitdagingen.

Het Vredespaleis Den Haag

Rietbroek verzorgt naast de dagelijkse schoonmaak in ons pand ook de schoonmaak voor de oplevering van nieuwe kantoorruimtes. Het contact met Rietbroek is altijd helder en vlot, zo weet ik optijd wanneer ze komen. Het persoonlijke contact met de accountmanager zorgt dat je ze altijd weet te vinden. Samen nog even een rondje na de schoonmaak en het is weer helemaal in orde. Fijne samenwerking en professioneel bedrijf!

De Loods

Een mooi voorbeeld van Rietbroeks maatschappelijke betrokkenheid is onze Happy Day. Rietbroek heeft 100 bossen bloemen voor deze dag beschikbaar gesteld. Afgelopen jaar hadden we vanwege de doelgroep een ruimere locatie nodig en weer moest ik weer aan Rietbroek denken. Rietbroek heeft ons toen in contact gebracht met de juiste contactpersonen bij ADO. We hebben nu jarenlang al een fijne samenwerking met Rietbroek die wel echt is ontwikkeld tot een partnerschap.

Zorgorganisatie Middin

Als twee organisaties elkaar goed begrijpen en elkaars ‘taal’ spreken is dat een win/win situatie. Dat Saffier en Rietbroek ruim 30 jaar samen werken, geeft aan dat er een perfecte match is tussen klant en dienstverlener. Rietbroek heeft oog voor wat telt en dat is ook het motto van Saffier. Naast oog voor kwaliteit, veiligheid en professionaliteit heeft Rietbroek ook aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen wat zich bij voorbeeld vertaald in de sociale contacten met onze bewoners.

Saffier

Wij werken al jaren met ontzettend veel plezier samen met Rietbroek. Ze hechten waarde aan betrouwbaarheid, bereikbaarheid en precisie. Persoonlijk contact maakt het dat alle wensen bij Rietbroek neergelegd kunnen worden, en naar grote tevredenheid worden uitgevoerd.

Yield Plus
We gaan altijd voor kwaliteit

FLEXIBEL & BETROUWBAAR

Flexibiliteit gaat hand-in-hand met betrouwbaarheid. Een nauwkeurige planning geeft u zicht op onze activiteiten. Niet alleen per dag, maar desgewenst zelfs per uur. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en worden aangenomen op een hoog vriendelijkheidsgehalte. Bij Rietbroek gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit & veiligheid of dat nou is voor onze glas-, schoonmaak- of huismeesterdiensten.

Onze klanten

Onze trots

Glas 6
Klant SO 5
KLANT SO 4
Klant SO 3
Rietbroek klant 2
Rietbroek klant 1
Klant rietbroek
SO 8
SO 6
Klant SO 6
Glas klant Rietbroek
SO klant 2 Rietbroek
Klant SO 9
Rietbroek schoonmaak klant 1
Klant SO 11
Klant Glas 12
Klant Glas 13
Klant Glas 7
Klant SO 10
Klant Glas 15
Klant Glas 16
Klant Glas 16
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Wij zijn Rietbroek

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in gebouwen schoonhouden. De pijlers van ons familiebedrijf zijn vandaag de dag nog dezelfde als 30 jaar geleden: betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop Rietbroek anno heden wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

Huismeesterdiensten Rietbroek gebouw
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Vraag uw offerte aan
Privacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Onze certificeringen

Kwaliteit zwart-op-wit

Wil u meer zekerheid over de dienstverleners die u inschakelt? Rietbroek heeft meerdere certificeringen die de kwaliteit van ons werk zwart op wit aantonen!

Keurmerk Schoon door Schoonmakend Nederland
Rietbroek is lid van de brancheorganisatie Schoonmaak Nederland. Zij hebben voor de schoonmaaksector een eigen keurmerk: het Keurmerk Schoon. Het is een initiatief dat professionele bedrijven in de sector in staat stelt zich naar buiten toe te onderscheiden. Wie het keurmerk wil voeren, verplicht zich om de bedrijfsvoering goed te structureren, van een juiste administratie tot en met een optimale uitvoering van de werkzaamheden. Meer over het keurmerk vindt u hier.

Keurmerk schoon

VCA
Van een professioneel bedrijf als Rietbroek mag u verwachten dat we veiligheid hoog hebben staan. Het bezit van het VCA-certificaat draagt daar in belangrijke mate aan bij. Het is een certificaat dat bedrijven scherp houdt als het gaat om het veiligheidsbewustzijn. Als houder van het certificaat zijn we verplicht om risico’s één voor één te inventariseren en vervolgens te beperken. Onderdeel van de certificering is ook de continue noodzaak tot keuringen en opleidingen op het gebied van veiligheid. Met andere woorden, door Rietbroek in te schakelen heeft u de zekerheid van optimaal risicomanagement!

Cetradex VCA72

NEN 4400-1
NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Erkend Leerbedrijf door SBB
Rietbroek is een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat we vmbo-leerlingen of mbo-studenten officieel mogen begeleiden.

Deze bedrijven gaven hun gebouw al in onze handen

Onze klanten

45
19
26
9
14
6
31
20
12
8
36
40
5
16
13
18
41
38
39
1
7
17
29
32
11
42
15
3
2
22
35
30
21
25
34
44
23
27
10
33
24
4