jaar
Rietbroek
Tevreden klanten
Specialistisch vloeronderhoud

Tapijtreiniging

Tapijten in bedrijfsomgevingen behoren vaak tot de meest kostbare en intensief gebruikte interieurelementen. Een goed onderhouden vloer speelt een cruciale rol in de eerste indruk die uw bezoekers krijgen. Regelmatige tapijtreiniging en schoonmaakonderhoud zijn daarom van groot belang. In samenwerking met Rietbroek en Progenta, leveranciers van de innovatieve Smart Care Trio, streven we ernaar uw vloer voortdurend in topconditie te houden. Deze samenwerking garandeert niet alleen een esthetisch aantrekkelijke vloer, maar helpt ook aanzienlijk in het beperken van toekomstige onderhoudskosten.
Tapijtreiniging Regio Haaglanden Rietbroek

Duurzaam onderhoudsadvies

Stofzuigen tapijtreiniging schoonmaakonderhoud vloeren Rietbroek

Dagelijks

Onze schoonmakers dat het tapijt langer meegaat bij dagelijks schoonmaakonderhoud.

Basistapijtreiniging Rietbroek Schoonmaakonderhoud

Wekelijks

Onze schoonmakers zorgen voor vlekverwijdering bij wekelijks schoonmaakonderhoud.

Smart Care TRIO Progenta tapijtreiniger van Rietbroek icon

Periodiek

Periodieke tapijtreiniging zorgt ervoor dat het tapijt er als nieuw blijft uitzien.

Periodieke tapijtreiniging is essentieel om het tapijt in goede staat te houden. Hiermee stelt u grote reinigingsbeurten en de hoge kosten daarvan jaren uit.

Gemiddelde onderhoudsfrequentie:

  • 1x per jaar voor kantoorruimten
  • 2x per jaar voor verkeersruimten
  • 1x per vier jaar dieptereiniging

Neem contact met ons op voor project specifiek advies en uitvoering van specialistisch onderhoud op uw tapijt.


Smart Care TRIO Progenta tapijtreiniger van Rietbroek icon
De 6 voordelen van tapijtreiniging

waarom tapijtreiniging?

Het tapijt is direct beloopbaar
Water- en energiebesparend
Verwijderd meer dan 95% van de vervuiling en vlekken
Geen geur- en geluidsoverlast
Voorgeschreven en geadviseerd door alle gerenommeerde tapijtfabrikanten
Verlengt de levensduur van het tapijt aanzienlijk

Er zijn verschillende overtuigende voordelen van tapijtreiniging. Eén van de grootste voordelen is dat na de reiniging uw tapijt direct weer beloopbaar is, waardoor er minimale verstoring is van uw dagelijkse activiteiten. Daarnaast is onze aanpak zowel water- als energiebesparend, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijkere manier van schoonmaken.

Een grondige tapijtreiniging verwijdert meer dan 95% van de vervuiling en vlekken, wat resulteert in een merkbaar schonere en gezondere omgeving. Bovendien zorgt onze methode ervoor dat er geen geur- of geluidsoverlast is tijdens het reinigingsproces. Dit is vooral voordelig in drukke bedrijfsruimten en open kantoren.

Altijd resultaat

Niet goed = altijd terug!

1
2
3
4
5
6

Het prettigste aan de samenwerking met Rietbroek vind ik dat ze flexibel zijn. Als je belt en je hebt een probleem dan wordt er meteen gereageerd en wordt het meteen opgelost. Daarnaast is Rietbroek goed op de hoogte van de laatste richtlijnen vanuit de branchevereniging OSB en adviseert ons wat wij binnen HNK daarin kunnen verbeteren. Rietbroek is klein, maar doet grote dingen.

HNK Den Haag

Rietbroek verzorgt naast de dagelijkse schoonmaak in ons pand ook de schoonmaak voor de oplevering van nieuwe kantoorruimtes. Het contact met Rietbroek is altijd helder en vlot, zo weet ik optijd wanneer ze komen. Het persoonlijke contact met de accountmanager zorgt dat je ze altijd weet te vinden. Samen nog even een rondje na de schoonmaak en het is weer helemaal in orde. Fijne samenwerking en professioneel bedrijf!

De Loods

Een mooi voorbeeld van Rietbroeks maatschappelijke betrokkenheid is onze Happy Day. Rietbroek heeft 100 bossen bloemen voor deze dag beschikbaar gesteld. Afgelopen jaar hadden we vanwege de doelgroep een ruimere locatie nodig en weer moest ik weer aan Rietbroek denken. Rietbroek heeft ons toen in contact gebracht met de juiste contactpersonen bij ADO. We hebben nu jarenlang al een fijne samenwerking met Rietbroek die wel echt is ontwikkeld tot een partnerschap.

Zorgorganisatie Middin
Altijd 100% schoon

Flexibel & Betrouwbaar

Bij Rietbroek begrijpen we dat flexibiliteit en betrouwbaarheid cruciaal zijn, vooral als het gaat om tapijtreiniging. Een zorgvuldige planning is essentieel om u een duidelijk beeld te geven van onze werkzaamheden, niet alleen per dag, maar indien nodig zelfs per uur. Onze vakbekwame medewerkers zijn getraind in de nieuwste technieken van schoonmaakonderhoud en nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en in kaart te brengen. U speelt een belangrijke rol in dit proces door precies aan te geven wat uw verwachtingen zijn van onze tapijtreinigings- en schoonmaakdiensten.

Vertrouwen
Deze samenwerkingswijze heeft ons in staat gesteld om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en open communicatie. Onze ervaring en expertise in tapijtreiniging zijn zichtbaar in grote, aansprekende projecten. U kunt vertrouwen op onze nauwkeurige planningen en grondige kwaliteitscontroles. Met alle benodigde onderhoudsmiddelen in eigen beheer, garanderen wij optimale flexibiliteit en efficiëntie in onze dienstverlening.

Naast onze dagelijkse schoonmaakdiensten, zijn wij bij Rietbroek ook uw partner voor ander specialistisch onderhoud. Dit omvat niet alleen glas- en gevelonderhoud, maar ook het reinigen van diverse soorten vloeren en meubilair. Voor elke soort van schoonmaakonderhoud; van routineonderhoud tot complexe vlekverwijdering, staan wij klaar met onze expertise en toewijding.

Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Zuid Holland
Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Vraag uw offerte aanPrivacy voorwaarden *