Collega's
Mooiste werkplekken
Start jouw carrière bij Rietbroek

Werken bij

Werken bij Rietbroek is groei. Wij zijn een familiebedrijf. Werken bij een familiebedrijf houdt in dat we voor je zorgen. Zorgen dat je fijn in je vel zit tijdens je werk. Zorgen dat je veilig bent tijdens je werk. Zorgen dat je een goede balans hebt tussen je werk en jouw privéleven. Zorgen dat je groeit in je werk maar ook daarbuiten. Zorgen voor je gezin tijdens feestdagen als Sinterklaas. Rietbroek zorgt voor jou! Bij Rietbroek zijn we continu opzoek naar goede (leerling) glazenwassers en schoonmaakmedewerkers. Staat er op het moment geen vacature open? Stuur ons dan vooral een open sollicitatie.
De Rotterdam Boston Seattle Glasbewassing Rietbroek Rotterdam

Onze vacatures op het moment

Glazenwasser wisser Maastoren Rotterdam Rietbroek Glasbewassing

Volslagen glazenwasser

Ben jij die vakman of vakvrouw en wil je daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken! Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de glas- en gevelbewassing en kom je te werken in- en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's ochtends rond 6:45 uur opgehaald en 's middags rond 15:15 uur weer thuisgebracht. Je begint dus vroeg, maar bent ook vroeg klaar, waardoor je veel vrijheid hebt naast je baan.

Lees meer
Foto vacature 03

Schoonmaker Wolters Kluwer

We zijn op zoek naar een ervaren schoonmaker voor het kantoorpand Evision (Wolters Kluwer) aan de Lange Vijverberg 3 te Den Haag. Dagelijks ben je 3 uur werkzaam, waar je verantwoordelijk bent voor het schoonmaakonderhoud van de openbare ruimtes en kantoren. Op de locatie wordt gebruik gemaakt van een takenkaart, zodat je altijd weet wat je te doen staat.

Lees meer
Glazenwasser Tuckerpole Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Maastoren Rotterdam

Leerling glazenwasser

Wil jij een mooi vak leren en daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken. Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het glas- en gevelonderhoud en kom je te werken in en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's morgens rond 6:45 uur opgehaald en 's middags weer rond 15:15 uur thuisgebracht. Zo heb je lange vrije middagen en avonden.

Lees meer
Schoonmaakbedrijf Rietbroek Den Haag

Schoonmaakmedewerker HGC Rijswijk

Ben jij een ervaren schoonmaker met medische kennis en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Bij HGC (Hyperbaar Geneeskundig Centrum) in Rijswijk zijn we per direct op zoek naar een professionele schoonmaker met een flexibele instelling. Met werktijden van 17:30 tot 20:00 uur, zorg jij ervoor dat het centrum er tip-top uitziet wanneer patiënten aankomen voor hun behandeling. Je werkt volgens een takenkaart en zorgt voor hygiëne op 2 etages. Bovendien, als schoonmaker met medische kennis, ben je in staat om de specifieke eisen van een medische omgeving op een efficiënte manier te vervullen. Tijdens je werk kunnen er patiënten aanwezig zijn in het gebouw die onder behandeling zijn. Word jij onze nieuwe schoonmaak professional en maak jij het verschil voor onze patiënten? Solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Den Haag

Ambulant Schoonmaak Medewerker

Als schoonmaker bij Rietbroek ben jij de trotse vertegenwoordiger van onze klanten en zorg jij ervoor dat hun kantoor of VVE er spik en span uitziet. Je werkt zelfstandig volgens een takenkaart en komt elke dag op een nieuwe plek, zo blijf je leren en groeien!

Lees meer
Lees van onze medewerkers hoe werken bij Rietbroek is

Medewerkers vertellen

Coen werkt nu meer dan vier jaar bij ons. “Voor ik bij Rietbroek begon was ik werkzaam in de horeca, dit heb ik twee jaar gedaan. In de horeca draaide ik lange dagen, vaak was ik in de nacht pas klaar met werken. Op een dag heb ik besloten dat ik dit niet zo ga volhouden en dat ik een baan wil met toekomst. Zo kwam ik de vacature van Rietbroek tegen en besloot ik te solliciteren.”, vertelt hij. Coen werkt als glazenwasser bij Rietbroek en zijn werk bevalt hem heel goed: “Ik heb het super naar mijn zin!

Coen Glazenwasser Rietbroek

Juliette: “Toen ik 15 jaar geleden van Aruba naar Nederland was verhuisd, wilde ik graag een baan, zodat ik zelf geld kon verdienen. Ik kreeg toen snel een baan in de schoonmaak aangeboden en die nam ik gelijk aan. Zo ben ik de schoonmaakwereld ingestapt. Het werken bij Rietbroek bevalt mij heel goed, omdat iedereen erg vriendelijk is. Rietbroek heeft respect en waardering voor iedereen. Bij feestdagen denkt Rietbroek ook aan hun werknemers. Hierdoor voel ik mij erg thuis bij Rietbroek hoor!”

Schoonmaker Rietbroek

Peter is op zijn 17de bij Rietbroek als leerling glazenwasser begonnen en nu mag hij zichzelf operationeel manager noemen, een rol die erg bij hem past. Peter houdt zich dagelijks bezig met het coachen van de teams binnen Rietbroek. Hij is de spil tussen de teamleiders glas- & gevelonderhoud en de directie. Hij zorgt ervoor dat alle teams dagelijks up-to-date informatie krijgen omtrent veiligheid en kwaliteit, zodat deze altijd op een hoog niveau blijven.

Peter Sherrif Rietbroek
Glazenwasser in gondel boven Den Haag Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cv's

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken bij Rietbroek

Is werken voor

21
31
1
14
36
3
26
45
29
2
5
19
4
30
42
9
41
35
20
23
10
33
15
12
25
22
18
6
39
32
13
44
7
17
38
8
40
16
24
11
27
34