Collega's
Mooiste werkplekken
Start jouw carrière bij Rietbroek

Werken bij

Werken bij Rietbroek is groei. Wij zijn een familiebedrijf. Werken bij een familiebedrijf houdt in dat we voor je zorgen. Zorgen dat je fijn in je vel zit tijdens je werk. Zorgen dat je veilig bent tijdens je werk. Zorgen dat je een goede balans hebt tussen je werk en jouw privéleven. Zorgen dat je groeit in je werk maar ook daarbuiten. Zorgen voor je gezin tijdens feestdagen als Sinterklaas. Rietbroek zorgt voor jou! Bij Rietbroek zijn we continu opzoek naar goede (leerling) glazenwassers en schoonmaakmedewerkers. Staat er op het moment geen vacature open? Stuur ons dan vooral een open sollicitatie.
De Rotterdam Boston Seattle Glasbewassing Rietbroek Rotterdam

Onze vacatures op het moment

Glazenwasser wisser Maastoren Rotterdam Rietbroek Glasbewassing

Volslagen glazenwasser

Ben jij die vakman of vakvrouw en wil je daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken! Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de glas- en gevelbewassing en kom je te werken in- en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's ochtends rond 6:45 uur opgehaald en 's middags rond 15:15 uur weer thuisgebracht. Je begint dus vroeg, maar bent ook vroeg klaar, waardoor je veel vrijheid hebt naast je baan.

Lees meer
Rietbroek Schoonmaak Den Haag Kantoorschoonmaak vacature

Rayonleider Schoonmaak

Wil jij verantwoordelijkheid voor de begeleiding, instructies en administratieve handelingen van uitvoerend personeel die werkzaam zijn op de diverse objecten onder jouw beheer? Dan is deze vacature iets voor jou! Als rayonleider ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer, onderhouden van klantcontacten en de kwaliteit van de uitvoering. Je staat hierbij onder leiding van de operationeel directeur en dit is een functie waar je in kunt groeien.

Lees meer
Foto vacature 04

Schoonmaker Leiden

Voor de locatie Leiden Bio Science Park zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Dagelijks start je op de afdeling van Immunicum, een bedrijf wat zich richt op immuuntherapieën voor kanker. Je bent hier verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de het sanitair, het lab- (alleen vloeren) en de kantoorruimtes. Je werkt volgens een takenkaart, zodat je altijd weet wat je die dag te doen staat. De baan biedt afwisseling en vraagt om zelfstandigheid.

Lees meer
Glazenwasser Tuckerpole Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Maastoren Rotterdam

Leerling glazenwasser

Wil jij een mooi vak leren en daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken. Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het glas- en gevelonderhoud en kom je te werken in en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's morgens rond 6:45 uur opgehaald en 's middags weer rond 15:15 uur thuisgebracht. Zo heb je lange vrije middagen en avonden.

Lees meer
Schoonmaakbedrijf Rietbroek Den Haag

Allround schoonmaakmedewerker

Als allround schoonmaakmedewerker krijg je een baan met veel afwisseling en zelfstandigheid. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van verschillende kantoren en VvE's. Je werkt op verschillende locaties, hier werk je met een takenkaart, zodat je altijd weet wat je die dag te doen staat. Klinkt als de baan voor jou? Lees dan vooral verder.

Lees meer
Foto 08 STR

Meewerkend teamleider schoonmaak

Heb jij ervaring als schoonmaakmedewerker en bij voorkeur ook met het aansturen van een team? Dan zijn we op zoek naar jou! Je werkplek wordt een gemoderniseerd kantoorpand in de Sience Tower (Marconistraat) Rotterdam. Dagelijks werk je zes uur, waar je verantwoordelijk bent voor het aansturen van het team. Daarnaast help je mee met het schoonmaakonderhoud van de openbare ruimtes en kantoren. De schoonmaakwerkzaamheden omvatten o.a. het schoonhouden van de entree, de liften en het sanitair op de begaande grond en de eerste verdieping. Op beide locaties wordt gebruik gemaakt van een takenkaart, zodat je altijd weet wat je te doen staat.

Lees meer
Lees van onze medewerkers hoe werken bij Rietbroek is

Medewerkers vertellen

Coen werkt nu meer dan vier jaar bij ons. “Voor ik bij Rietbroek begon was ik werkzaam in de horeca, dit heb ik twee jaar gedaan. In de horeca draaide ik lange dagen, vaak was ik in de nacht pas klaar met werken. Op een dag heb ik besloten dat ik dit niet zo ga volhouden en dat ik een baan wil met toekomst. Zo kwam ik de vacature van Rietbroek tegen en besloot ik te solliciteren.”, vertelt hij. Coen werkt als glazenwasser bij Rietbroek en zijn werk bevalt hem heel goed: “Ik heb het super naar mijn zin!

Coen Glazenwasser Rietbroek

Juliette: “Toen ik 15 jaar geleden van Aruba naar Nederland was verhuisd, wilde ik graag een baan, zodat ik zelf geld kon verdienen. Ik kreeg toen snel een baan in de schoonmaak aangeboden en die nam ik gelijk aan. Zo ben ik de schoonmaakwereld ingestapt. Het werken bij Rietbroek bevalt mij heel goed, omdat iedereen erg vriendelijk is. Rietbroek heeft respect en waardering voor iedereen. Bij feestdagen denkt Rietbroek ook aan hun werknemers. Hierdoor voel ik mij erg thuis bij Rietbroek hoor!”

Schoonmaker Rietbroek

Peter is op zijn 17de bij Rietbroek als leerling glazenwasser begonnen en nu mag hij zichzelf operationeel manager noemen, een rol die erg bij hem past. Peter houdt zich dagelijks bezig met het coachen van de teams binnen Rietbroek. Hij is de spil tussen de teamleiders glas- & gevelonderhoud en de directie. Hij zorgt ervoor dat alle teams dagelijks up-to-date informatie krijgen omtrent veiligheid en kwaliteit, zodat deze altijd op een hoog niveau blijven.

Peter Sherrif Rietbroek
Glazenwasser in gondel boven Den Haag Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cv's

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken bij Rietbroek

Is werken voor

30
12
24
29
34
17
26
45
22
2
4
16
21
8
6
7
42
20
25
11
27
14
35
36
40
41
38
18
13
15
5
9
44
33
3
23
1
10
32
19
31
39