Collega's
Mooiste werkplekken
Start jouw carrière bij Rietbroek

Werken bij

Werken bij Rietbroek is groei. Wij zijn een familiebedrijf. Werken bij een familiebedrijf houdt in dat we voor je zorgen. Zorgen dat je fijn in je vel zit tijdens je werk. Zorgen dat je veilig bent tijdens je werk. Zorgen dat je een goede balans hebt tussen je werk en jouw privéleven. Zorgen dat je groeit in je werk maar ook daarbuiten. Zorgen voor je gezin tijdens feestdagen als Sinterklaas. Rietbroek zorgt voor jou! Bij Rietbroek zijn we continu opzoek naar goede (leerling) glazenwassers en schoonmaakmedewerkers. Staat er op het moment geen vacature open? Stuur ons dan vooral een open sollicitatie.
De Rotterdam Boston Seattle Glasbewassing Rietbroek Rotterdam

Onze vacatures op het moment

Rietbroek Administratief medewerker

Administratief Talent

Gaat jouw hart sneller kloppen als alle zaakjes op orde zijn? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken. Als administratief talent heb je financieel inzicht en ervaring met facturering. Excel-overzichten maken en beheren is voor jouw geen moeilijke taak. Daarnaast ben je gefocust op het administratief beheren van projecten en de personeelsadministratie. Een uitdagende administratieve job dus met veel afwisseling.

Lees meer
Glazenwasser wisser Maastoren Rotterdam Rietbroek Glasbewassing

Volslagen glazenwasser

Ben jij die vakman of vakvrouw en wil je daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken! Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de glas- en gevelbewassing en kom je te werken in- en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's ochtends rond 6:45 uur opgehaald en 's middags rond 15:15 uur weer thuisgebracht. Je begint dus vroeg, maar bent ook vroeg klaar, waardoor je veel vrijheid hebt naast je baan.

Lees meer
Foto vacature 03

Schoonmaker Wolters Kluwer

Van maandag t/m vrijdag ben je verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden in monumentale pand gelegen aan de lange Vijverberg 3. Je werkzaamheden zijn het schoonmaken van de openbare ruimtes en het kantoor. Tijdens je werk heb je een prachtig uitzicht op de Hofvijver en het binnenhof. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer of op de fiets.

Lees meer
Foto vacature 04

Schoonmaker Leiden

Voor de locatie Leiden Bio Science Park zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Dagelijks start je werkdag om 6:30 uur op de afdeling van Immunicum, een bedrijf wat zich richt op immuuntherapieën voor kanker. Je bent hier verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de het sanitair, het lab- (alleen vloeren) en de kantoorruimtes. Je werkt volgens een takenkaart, zodat je altijd weet wat je die dag te doen staat. De baan biedt afwisseling en vraagt om zelfstandigheid.

Lees meer
Glazenwasser Tuckerpole Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Maastoren Rotterdam

Leerling glazenwasser

Wil jij een mooi vak leren en daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken. Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het glas- en gevelonderhoud en kom je te werken in en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's morgens rond 6:45 uur opgehaald en 's middags weer rond 15:15 uur thuisgebracht. Zo heb je lange vrije middagen en avonden.

Lees meer
Foto vacature 02

Schoonmaakmedewerker Den Haag

We zijn per direct op zoek naar een ervaren schoonmaker (M/V) de Monarch Tower gelegen op de Pr. Beatrixlaan 5 in Den Haag. De Monarch Tower staat in de top 10 van meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland! Dagelijks start je werkdag om 16:30, waarbij je verantwoordelijk wordt voor het schoonmaakonderhoud van de openbare ruimte van het kantorencentrum. Je werkt volgens een takenkaart, zodat je altijd weet wat je die dag te doen staat. De baan biedt afwisseling en zelfstandigheid.

Lees meer
Foto vacature 07

Vakantiebaan: schoonmaakmedewerker Boston & Seattle

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren schoonmaker (M/V), die in de periode van 18 juli t/m 12 augustus de schoonmaakwerkzaamheden voor de VvE in de woontorens van Bosten en Seattle voor zijn rekening wil nemen. Het gebouw is gelegen aan de Otto Reuchlinweg op de Wilhelminapier in Rotterdam. Ons bedrijf staat bij interesse altijd open voor langdurige arbeidsrelaties en investeren hier ook in. Mogelijk kunnen we je bij bevonden geschiktheid en een prettige samenwerkingsperiode, vaste werkzaamheden bieden op één van onze andere locaties in Rotterdam. Dagelijks start je werkdag om 08:00 uur, waarbij je verantwoordelijk bent voor het schoonmaakonderhoud van de openbare ruimte, de entree en de lifthallen. Je werkt volgens een takenkaart, zodat je altijd weet wat je die dag te doen staat. De baan biedt afwisseling en zelfstandigheid.

Lees meer
Klant SO 9

Schoonmaakmedewerker

We zijn op zoek naar een ervaren schoonmaker (M/V) voor het volledig verbouwde en gemoderniseerde kantoorpand in de Sience Tower gelegen in de Marconistraat in Rotterdam. In combinatie is het mogelijk om op een in de buurt gelegen kantoorpand je werkuren verder uit te breiden. Dagelijks ben je 3 uur werkzaam op de Sience Tower, waar je verantwoordelijk bent voor het schoonmaakonderhoud van de openbare ruimtes en kantoren. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid 3 keer per week het mooie kantoorpand gelegen aan de Westerlaan 10 schoon te houden. De schoonmaakwerkzaamheden hier omvatten o.a. het schoonhouden van de entree, de liften en het sanitair op de begaande grond en de eerste verdieping. Op beide locaties wordt gebruik gemaakt van een takenkaart, zodat je altijd weet wat je te doen staat.

Lees meer
Lees van onze medewerkers hoe werken bij Rietbroek is

Medewerkers vertellen

Coen werkt nu meer dan vier jaar bij ons. “Voor ik bij Rietbroek begon was ik werkzaam in de horeca, dit heb ik twee jaar gedaan. In de horeca draaide ik lange dagen, vaak was ik in de nacht pas klaar met werken. Op een dag heb ik besloten dat ik dit niet zo ga volhouden en dat ik een baan wil met toekomst. Zo kwam ik de vacature van Rietbroek tegen en besloot ik te solliciteren.”, vertelt hij. Coen werkt als glazenwasser bij Rietbroek en zijn werk bevalt hem heel goed: “Ik heb het super naar mijn zin!

Coen Glazenwasser Rietbroek

Juliette: “Toen ik 15 jaar geleden van Aruba naar Nederland was verhuisd, wilde ik graag een baan, zodat ik zelf geld kon verdienen. Ik kreeg toen snel een baan in de schoonmaak aangeboden en die nam ik gelijk aan. Zo ben ik de schoonmaakwereld ingestapt. Het werken bij Rietbroek bevalt mij heel goed, omdat iedereen erg vriendelijk is. Rietbroek heeft respect en waardering voor iedereen. Bij feestdagen denkt Rietbroek ook aan hun werknemers. Hierdoor voel ik mij erg thuis bij Rietbroek hoor!”

Schoonmaker Rietbroek

Peter is op zijn 17de bij Rietbroek als leerling glazenwasser begonnen en nu mag hij zichzelf operationeel manager noemen, een rol die erg bij hem past. Peter houdt zich dagelijks bezig met het coachen van de teams binnen Rietbroek. Hij is de spil tussen de teamleiders glas- & gevelonderhoud en de directie. Hij zorgt ervoor dat alle teams dagelijks up-to-date informatie krijgen omtrent veiligheid en kwaliteit, zodat deze altijd op een hoog niveau blijven.

Peter Sherrif Rietbroek
Glazenwasser in gondel boven Den Haag Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cv's

Sollicitatieformulier







Privacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken bij Rietbroek

Is werken voor

27
25
39
1
20
8
15
16
12
7
5
18
40
44
22
42
29
17
11
23
30
36
26
45
33
14
2
10
32
31
41
38
13
3
6
21
9
24
35
19
4
34