Collega's
Mooiste werkplekken
Start jouw carrière bij Rietbroek

Werken bij

Werken bij Rietbroek is groei. Wij zijn een familiebedrijf. Werken bij een familiebedrijf houdt in dat we voor je zorgen. Zorgen dat je fijn in je vel zit tijdens je werk. Zorgen dat je veilig bent tijdens je werk. Zorgen dat je een goede balans hebt tussen je werk en jouw privéleven. Zorgen dat je groeit in je werk maar ook daarbuiten. Zorgen voor je gezin tijdens feestdagen als Sinterklaas. Rietbroek zorgt voor jou! Bij Rietbroek zijn we continu opzoek naar goede (leerling) glazenwassers en schoonmaakmedewerkers. Staat er op het moment geen vacature open? Stuur ons dan vooral een open sollicitatie.
De Rotterdam Boston Seattle Glasbewassing Rietbroek Rotterdam

Onze vacatures op het moment

Rietbroek Schoonmaken Bedrijven Gebouwen

Assistent rayonleider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistent rayonleider bij Rietbroek, het gezelligste familiebedrijf van Nederland. Ben jij een gepassioneerde en gedreven professional in de schoonmaakbranche? Ben je nu bijvoorbeeld objectleider en wil je doorgroeien? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou; word assistent rayonleider bij Rietbroek.

Lees meer
Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakmedewerker

Wij zijn op zoek naar enthousiaste parttime schoonmaakmedewerkers in regio Den Haag die ons team willen versterken. Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je jouw schoonmaaktalent kunt laten schitteren? Als schoonmaker bij Rietbroek krijg je de kans om bij te dragen aan een frisse en hygiënische werkomgeving voor onze gewaardeerde klanten.

Lees meer
Rietbroek Schoonmaak Den Haag Kantoorschoonmaak vacature

Schoonmaakmedewerker

Wij zijn op zoek naar enthousiaste parttime schoonmaakmedewerkers in regio Rotterdam die ons team willen versterken. Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je jouw schoonmaaktalent kunt laten schitteren? Als schoonmaker bij Rietbroek krijg je de kans om bij te dragen aan een frisse en hygiënische werkomgeving voor onze gewaardeerde klanten.

Lees meer
Glazenwasser wisser Maastoren Rotterdam Rietbroek Glasbewassing

Volslagen glazenwasser

Ben jij die vakman of vakvrouw en wil je daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken! Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de glas- en gevelbewassing en kom je te werken in- en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's ochtends rond 6:45 uur opgehaald en 's middags rond 15:15 uur weer thuisgebracht. Je begint dus vroeg, maar bent ook vroeg klaar, waardoor je veel vrijheid hebt naast je baan.

Lees meer
Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Den Haag

Allround Schoonmaak Medewerker

Samen met je collega schoonmaakmedewerker rijd je een vaste route waarbij je verschillende objecten schoonmaakt op een dag. Als allround schoonmaakmedewerker rijd je van portiek naar galerij en dan weer naar een kantoor. Lekker afwisselend werk met mooie werktijden. Doordat je veel trappen loopt en veel wisselt van object is het wel belangrijk dat je fit bent voor deze functie. Omdat je volgens een takenkaart werkt weet je altijd wat je moet doen. Het is voor deze functie wel noodzakelijk dat je een rijbewijs cat. B hebt.

Lees meer
Lees van onze medewerkers hoe werken bij Rietbroek is

Medewerkers vertellen

Coen werkt nu meer dan vier jaar bij ons. “Voor ik bij Rietbroek begon was ik werkzaam in de horeca, dit heb ik twee jaar gedaan. In de horeca draaide ik lange dagen, vaak was ik in de nacht pas klaar met werken. Op een dag heb ik besloten dat ik dit niet zo ga volhouden en dat ik een baan wil met toekomst. Zo kwam ik de vacature van Rietbroek tegen en besloot ik te solliciteren.”, vertelt hij. Coen werkt als glazenwasser bij Rietbroek en zijn werk bevalt hem heel goed: “Ik heb het super naar mijn zin!

Coen Glazenwasser Rietbroek

Juliette: “Toen ik 15 jaar geleden van Aruba naar Nederland was verhuisd, wilde ik graag een baan, zodat ik zelf geld kon verdienen. Ik kreeg toen snel een baan in de schoonmaak aangeboden en die nam ik gelijk aan. Zo ben ik de schoonmaakwereld ingestapt. Het werken bij Rietbroek bevalt mij heel goed, omdat iedereen erg vriendelijk is. Rietbroek heeft respect en waardering voor iedereen. Bij feestdagen denkt Rietbroek ook aan hun werknemers. Hierdoor voel ik mij erg thuis bij Rietbroek hoor!”

Schoonmaker Rietbroek

Peter is op zijn 17de bij Rietbroek als leerling glazenwasser begonnen en nu mag hij zichzelf operationeel manager noemen, een rol die erg bij hem past. Peter houdt zich dagelijks bezig met het coachen van de teams binnen Rietbroek. Hij is de spil tussen de teamleiders glas- & gevelonderhoud en de directie. Hij zorgt ervoor dat alle teams dagelijks up-to-date informatie krijgen omtrent veiligheid en kwaliteit, zodat deze altijd op een hoog niveau blijven.

Peter Sherrif Rietbroek
Glazenwasser in gondel boven Den Haag Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cv's

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *
Werken bij Rietbroek

Is werken voor

23
7
6
34
9
1
35
19
39
30
26
16
33
18
24
5
38
3
13
27
14
8
25
11
17
44
40
31
42
10
21
4
22
2
41
36
20
15
12
45
29
32