Deel jouw ervaring met ons

Volslagen glazenwasser

Ben jij die vakman of vakvrouw en wil je daarnaast veel vrijheid? Kom dan bij Rietbroek werken! Als glazenwasser bij Rietbroek ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de glas- en gevelbewassing en kom je te werken in- en op de gaafste gebouwen van Nederland. Je wordt 's ochtends rond 6:45 uur opgehaald en 's middags rond 15:15 uur weer thuisgebracht. Je begint dus vroeg, maar bent ook vroeg klaar, waardoor je veel vrijheid hebt naast je baan.

Jouw aanbod

€ 2.044,00 - € 2.495,00 p.m.
38 uur
Overuren altijd uitbetaald
Werktijden 06:45 tot 15:15 uur

Een fulltimebaan (38 uur p.w.) met veel afwisseling en vrijheid. Hierbij ontvang je goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden in een goed georganiseerd bedrijf. Daarnaast heb je mooie werktijden en veilige werkomstandigheden bij de mooiste gebouwen van Nederland.

Ook bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. kerstpakket, presentjes met 5 december, Pasen, dag van de schoonmaak en bij vast dienstverband korting op sportschool) en goede verdiensten volgens CAO (o.a. eindejaarsuitkering, vakantiegeld en overuren) en altijd stipte betaling hiervan

Graag stellen wij ons aan je voor

Wie is Rietbroek?

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in gebouwen schoonhouden. De pijlers van ons familiebedrijf zijn vandaag de dag nog dezelfde als 30 jaar geleden: betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop Rietbroek anno heden wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

What's in it for you?

Ons bod aan jou:

  • Je bent woonachtig in de regio Haaglanden.
  • Het verkrijgen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is geen probleem.
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je hebt een verzorgd uiterlijk en je bent fysiek in staat om de handen uit de mouwen te steken en je hebt zin om te werken!
  • Je werkt graag in de buitenlucht

Ben jij die volslagen glazenwasser die op een veilige manier wil werken?
Wil jij solliciteren? Reageer dan via het onderstaande formulier. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!

Contractduur eerste termijn: 9 maanden

Glazenwasser in gondel boven Den Haag Glasbewassing voor bedrijven Rietbroek Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cvs

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.