Rotterdam

Schoonmaakmedewerker

Wij zijn op zoek naar enthousiaste parttime schoonmaakmedewerkers in regio Rotterdam die ons team willen versterken. Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je jouw schoonmaaktalent kunt laten schitteren? Als schoonmaker bij Rietbroek krijg je de kans om bij te dragen aan een frisse en hygiënische werkomgeving voor onze gewaardeerde klanten.

Jouw aanbod

Vanaf 10 uur p.w.
€ 13,42 – € 14,78 p.u. afhankelijk van ervaring
Werktijden in overleg
Functieomschrijving

Wat mag je doen

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van kantoorruimtes, openbare ruimtes en sanitair. In sommige gevallen, kan het ook voorkomen dat je verantwoordelijk bent voor extra ruimtes, zoals een parkeergarage of een laboratorium. Je werkt voornamelijk parttime, met flexibele werktijden in de ochtend of juist aan het einde van de dag/avond.

What's in it for you?

Ons bod aan jou:

  • Uitstekende begeleiding: het team van Rietbroek zijn stuk-voor-stuk ervaren professionals altijd voor je klaar staan. Je wordt goed ingewerkt en ontvangt regelmatig feedback en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen in je rol.
  • Werken bij een goed georganiseerd bedrijf: Wij hechten veel waarde aan een positieve werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Rietbroek is goed georganiseerd en biedt een prettige werksfeer.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: naast de standaard voorwaarden conform de CAO, zoals een goed uurloon (€ 13,42 – € 14,78 afhankelijk van ervaring), vakantiegeld en eindejaarsuitkering, zorgen wij ook voor wat extraatjes. Denk hierbij aan een cadeautje voor je kinderen tijdens Sinterklaas, een verrassing op je verjaardag en speciale erkenning op de Dag van de Schoonmaak en andere bijzondere gelegenheden.
  • Goed werkmateriaal: je krijgt beschikking over hoogwaardige schoonmaakmaterialen en moderne apparatuur, zodat je jouw werk efficiënt en met plezier kunt uitvoeren.
Graag stellen wij ons aan je voor

Wie is Rietbroek?

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in gebouwen schoonhouden. De pijlers van ons familiebedrijf zijn vandaag de dag nog dezelfde als 30 jaar geleden: betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop Rietbroek anno heden wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

Wie zoeken we?

Jouw profiel:

  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche of bent gemotiveerd om het vak te leren.
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt oog voor detail en streeft naar een uitstekend schoonmaakresultaat.
  • Je bent betrouwbaar, punctueel en hebt een positieve werkhouding.

Ben jij klaar om jouw schoonmaakskills naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en heten je graag welkom in ons team van toegewijde schoonmaakprofessionals.

Wil jij solliciteren? Reageer dan via het onderstaande formulier. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!


Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cv's

Sollicitatieformulier


Privacy voorwaarden *