Wil jij doorgroeien?

Assistent rayonleider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistent rayonleider bij Rietbroek, het gezelligste familiebedrijf van Nederland.
Ben jij een gepassioneerde en gedreven professional in de schoonmaakbranche? Ben je nu bijvoorbeeld objectleider en wil je doorgroeien? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou; word assistent rayonleider bij Rietbroek.

Jouw aanbod

€14,74 – €16,29 per uur
38 uur
Wat ga je doen?

Samen met de rayonleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van (een deel) van de medewerkers uit jouw rayon. Dit zijn 4 tot 8 medewerkers. Je bent zelf ook aan het werk als ambulant schoonmaakmedewerker maar daarnaast stuur je de ambulante ploeg aan. Je bent verantwoordelijk voor de bezetting, maar ook voor de geleverde kwaliteit en het relatiebeheer. Dit uiteraard in samenwerking en overleg met de rayonleider en met ondersteuning van een betrokken binnendienst en management.


Taken en functieverantwoordelijkheden
  • Aansturen, coachen en begeleiden van de ambulante schoonmaak-medewerkers.
  • Kwaliteitsbewaking van de schoonmaakwerkzaamheden.
  • Het onderhouden van een uitstekende relatie met de opdrachtgevers.
  • Je zorgt ervoor dat de planning en uitvoering naadloos op elkaar aansluiten.
  • In staat zijn ad hoc te reageren bij calamiteiten, ook buiten kantooruren.
  • Het administratief bijhouden, verwerken en controleren van uren.
Jouw kwaliteiten
  • Ervaring in de schoonmaakbranche in een leidinggevende rol is een pré.
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar.
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Ons bod aan jou:

Een super gave en afwisselende functie in een gezond en groeiend bedrijf. Afhankelijk van ervaring en opleiding wordt een goed salaris geboden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit zijn o.a. een werkbus voor zakelijk gebruik, mobiele telefoon, een eindejaarsuitkering en opleidingsmogelijkheden om je nog verder door te kunnen ontwikkelen.

Maar het belangrijkste wat wij je kunnen bieden is werkplezier, want we doen het sámen. We zijn niet voor niks een familiebedrijf met een hart voor mensen & een passie voor schoon.

Graag stellen wij ons aan je voor

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in gebouwen schoonhouden. De pijlers van ons familiebedrijf zijn vandaag de dag nog dezelfde als 30 jaar geleden: betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop Rietbroek anno heden wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

Zijn we een match? Solliciteer nu!

Reageer dan snel via het onderstaand formulier of stuur een e-mail naar sollicitatie@rietbroek.nl en voeg je CV toe aan de e-mail. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!

Ben je al nieuwsgierig naar ons bel ons op 070-3192326.

Schoonmaakbedrijf Rietbroek Den Haag
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cv's

Sollicitatieformulier


Privacy voorwaarden *