Fotowedstrijd

De Dag van de Schoonmaker

Welkom bij onze supergave fotowedstrijd! Wij vinden het belangrijk om ons mooie vak meer aan de wereld te laten zien. De foto's gaan we gebruiken voor o.a. onze social media kanalen. Voor wat hoort wat daarom maken we er een wedstrijd van en kun je mooie prijzen winnen. Wil je meer weten? Lees dan vooral nog even verder!

Het idee is simpel:

  • Maak een foto van jezelf op werk. Dit kan tijdens het werk. Borg wel je veiligheid en die van anderen tijdens het maken.
  • Zorg dat je er herkenbaar opstaat. Andere mensen mogen niet herkenbaar in beeld zijn, tenzij er toestemming is gegeven.
  • Bij deelname ga je akkoord dat we de foto's voor onze social media kanalen gebruiken.
  • Zet je mooiste glimlach op.
  • Zorg dat je voor 28 juni jouw foto inlevert via het onderstaande formulier.

We bekijken of jouw inzending voldoet aan de eisen. Is dit een ja, dan komt jouw naam in onze hoge hoed en zullen we drie gelukkige winnaars trekken. Begin juli maken we via een video in de WhatsApp-groep de winnaar bekend!

Idee

De prijzen

Voor wat hoort wat. We hebben daarom mooie prijzen te verdelen onder drie winnaars. De winnaars maken we in de videonieuwsbrief van juli bekend in de Whatsapp-groep.

1e prijs

Een vakantiecheque t.w.v. €500!

1
2e prijs

Dinercheque t.w.v. €150!

3
3
3e prijs

Giftcard t.w.v. €50!

2
2
Glazenwasser Rotterdam Maastoren Rietbroek Glasbewassing Zuid HollandGebruik en plaatsing op social media en communicatie Rietbroek *
Privacy voorwaarden *