Regio Den Haag

Vakantiebaan schoonmaakmedewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende vakantiebaan waarin je je handen uit de mouwen kunt steken? Wij bieden een geweldige kans om deze zomer als schoonmaker aan de slag te gaan in een dynamische kantooromgeving. Sluit je aan bij ons team en zorg ervoor dat de werkplekken van onze klanten stralend schoon zijn, terwijl je zelf ook kunt genieten van je vakantie.

Jouw aanbod

Vanaf 10 uur p.w.
€ 11,66 - € 14,58 afhankelijk van leeftijd
Werktijden in overleg
Functieomschrijving

Wat mag je doen

Als vakantiekracht schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van kantoorruimtes, openbare ruimtes en sanitair. Je werkt op parttime basis, waarbij we rekening houden met jouw vakantieplannen. Of je nu in de ochtend wilt werken of juist aan het einde van de dag/avond, wij passen de werktijden zo veel mogelijk aan op jouw beschikbaarheid.

What's in it for you?

Ons bod aan jou:

  • Leuk en goed betaald vakantiewerk: je krijgt de kans om deel uit te maken van een energiek team en bij te dragen aan een schone en prettige werkomgeving voor onze klanten. Het werk is afwisselend en geeft je voldoening. Daarnaast verdien je een goed zakcentje.
  • Flexibele werktijden: wij begrijpen dat vakantie ook belangrijk is. Daarom stemmen we de werktijden af op jouw vakantieplannen en beschikbaarheid, zodat je optimaal kunt genieten van je vrije tijd.
  • Goede werkomstandigheden: je werkt met kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmaterialen en moderne apparatuur, zodat je efficiënt en met plezier je werk kunt doen.
  • Begeleiding en ondersteuning: ons team van ervaren (schoonmaak)professionals staan altijd voor je klaar. Je ontvangt goede begeleiding en waardevolle feedback om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Extraatjes: naast een marktconform salaris ontvang je ook leuke extraatjes. Denk hierbij aan een attentie tijdens speciale gelegenheden, zoals een kleine verrassing op je verjaardag.
Wie zoeken we?

Jouw profiel:

  • Je bent gemotiveerd en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt oog voor detail.
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed omgaan met veranderende situaties.
  • Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na.

Wil jij deze zomer jouw vakantie combineren met een leuke en leerzame werkervaring? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons gezellige team van vakantiekrachten.

Wil jij solliciteren? Reageer dan via het onderstaande formulier. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!


Graag stellen wij ons aan je voor

Wie is Rietbroek?

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in gebouwen schoonhouden. De pijlers van ons familiebedrijf zijn vandaag de dag nog dezelfde als 30 jaar geleden: betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop Rietbroek anno heden wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cvs

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.