Boston & Seattle te Rotterdam

(Interim) Huismeester

Werk jij graag op een mooie locatie en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan is onze Huismeester vacature misschien wel wat voor jou. Als huismeester ben je het eerste aanspreekpunt en de vraagbaak voor gebruikers, bezoekers en leveranciers van het prachtige gebouw Boston & Seattle in Rotterdam. Een huismeester is zichtbaar aanwezig en draagt bij aan de gastvrijheid en aan een gevoel van veiligheid. De vacature betreft een tijdelijk functie we zoeken een huismeester voor de periode 26 september t/m 29 oktober 2022.

Boston & Seattle
Aan de skyline van Rotterdam staat Boston & Seattle te stralen. Het gebouw bestaat uit twee woontorens en is gevestigd aan de Otto Reuchlinweg op de Wilhelminapier in Rotterdam. De twee torens met 220 appartementen worden 70 meter hoog. Boston & Seattle (voorheen San Francisco & Boston) hebben een gemeenschappelijke onderbouw van 5 verdiepingen met hierin 1.500 m2 commerciële ruimte voor cultuur, winkels en horeca, parkeerplaatsen voor de bewoners en een tweelaagse, ondergrondse openbare parkeergarage.

Jouw aanbod

38 uur p.w.
Uurloon € 13,76
08:00 uur tot 17:00 en vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur
Graag stellen wij ons aan je voor

Wie is Rietbroek?

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in gebouwen schoonhouden. De pijlers van ons familiebedrijf zijn vandaag de dag nog dezelfde als 30 jaar geleden: betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Founders Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop Rietbroek anno heden wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

Huismeesterdiensten Rietbroek gebouw
What's in it for you?

Ons bod aan jou:

 • Functie voor 38 uur per week
 • Werkdagen maandag t/m donderdag van 08:00 uur tot 17:00 en vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur
 • Goede begeleiding in een goed georganiseerd bedrijf.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. kerstpakket, presentjes met 5 dec, Pasen, dag van de schoonmaak en bij vast dienstverband korting op sportschool).
 • Goede verdiensten volgens CAO (o.a. eindejaarsuitkering, vakantiegeld en overuren) en altijd stipte betaling hiervan.
Wie zoeken we?

Jouw profiel:

 • Is een verbindende factor tussen bewoners, de beheerder en het bestuur
 • Is behulpzaam en sociaal richting bewoners
 • Ziet toe op huisregels door de bewoners en aanspreken verdachte personen
 • Onderneemt actie bij calamiteiten en verstoringen
 • Verricht kleine reparaties, deze worden nauwkeurig omschreven
 • Begeleidt en controleert externe bedrijven, zoals schoonmaakonderhoud
 • Signaleert en verhelpt eventuele tekorten aan materialen en gereedschappen

Wil jij solliciteren? Reageer dan via het onderstaande formulier. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!


De Rotterdam Boston Seattle Glasbewassing Rietbroek Rotterdam
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cvs

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.