Rietbroek

Marktleider Zuid Holland

Sinds 1991

VACATURE: GLAZENWASSER

“Mijn vader zei altijd: zoon waarom zoek je het niet hogerop?” Ben jij klaar met je middelbare school en wil graag het werkende leven in? Bij Rietbroek zijn we op zoek naar glazenwassers!

Elke dag een andere werkomgeving. Door opdrachtgevers worden gewaardeerd omdat je het kantoor of bedrijfspand weer in perfecte staat achterlaat. En werken bij een bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt. Zó werkt het bij Rietbroek. Als specialisten in glas- en gevelonderhoud maken we een gezonde groei door. Die groeit vraagt regelmatig om versterking. Je krijgt bij ons de kans om uit te groeien tot een professional in je functie. Je wordt goed ingewerkt, je blijft via scholing bij op het gebied van technieken en veiligheid. Bovendien werken we voor aansprekende opdrachtgevers. En ook aan de arbeidsvoorwaarden merk je dat alles goed is geregeld bij Rietbroek.

Wat ga je doen?

Als glazenwasser kom je te werken in een klein en gezellig team. Binnen dit team ga je alle kneepjes van het vak leren. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het reinigen van de mooiste gebouwen in de regio Den Haag/Rotterdam. Denk aan het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag.

Jouw verdere toekomst

Bij Rietbroek realiseren we ons dat je waarschijnlijk niet je hele leven op de hoge ladder wil blijven staan, daarom bieden we jou een mooi ontwikkelingsprogramma aan. Heb jij bijvoorbeeld de ambitie om ooit in de bouw, het zakenleven of totaal iets anders te gaan doen, dan krijg je van ons de mogelijkheid om je hier verder in te gaan ontwikkelen door middel van opleiding. Rietbroek is dus de springplank voor jouw verdere loopbaan.

Wat bieden wij?

• Een veilige werkomgeving;
• Opleidingsmogelijkheden;
• Begeleiding;
• Een marktconform salaris op basis van 38 uur.

Wie zoeken wij?

• Je spreekt de Nederlandse taal goed;
• Je hebt een verzorgd uiterlijk: jij bent het visitekaartje van Rietbroek;
• Je kan goed in teamverband werken en weet van aanpakken.

Wil je meer van ons weten lees dan nog even verder. Weet je genoeg? Solliciteer dan direct! Stuur een simpel CV naar: sollicitatie@rietbroek.nl. Let op! Het verkrijgen van een VOG is noodzakelijk om bij ons in dienst te kunnen komen.

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in glasbewassing, gevelonderhoud en glasrenovatie. De pijlers van het Rietbroek van nu zijn nog dezelfde die destijds aan de basis stonden. Naamgevers Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vind je terug in de manier waarop Rietbroek anno nu wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid en daar kan jij onderdeel van worden.