Rietbroek

Marktleider Zuid Holland

Sinds 1991

Uw gehele gebouw in één vakkundige hand

Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in glasbewassing, gevelonderhoud en glasrenovatie. De pijlers van het Rietbroek van nu zijn nog dezelfde die destijds aan de basis stonden. Naamgevers Peter en Rob Rietbroek hebben hun eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vindt u terug in de manier waarop Rietbroek anno nu wordt geleid: met een sterk accent op klantgerichtheid. Als familiebedrijf staan we voor optimale continuïteit en maximale betrokkenheid.

Allround dienstverlener

Het glazenwassersbedrijf is uitgebouwd tot een allround dienstverlener. Een team van 55 toegewijde en vakkundige medewerkers staat dagelijks klaar voor een uiteenlopend bestand aan opdrachtgevers. Kenmerkend voor Rietbroek is het grote aantal klanten in het hogere segment dat een beroep doet op onze kwaliteiten. Voor die opdrachtgevers telt niet alleen onze scherpe prijsstelling, maar vooral zekerheid. De zekerheid dat de belangen van veiligheid en milieu voorop staan. En de zekerheid dat onze medewerkers verantwoord omgaan met hun eigendommen. Niet toevallig hebben we met veel opdrachtgevers jarenlange relaties. Dat is ook onze opzet: continuïteit bieden.

Die continuïteit heeft bijgedragen aan de positie die we nu in de markt innemen; die van marktleider in glasbewassing in ons werkgebied, en innovatieve dienstverlener op alle fronten.