Rietbroek

Uw gebouw in goede handen

Afgesproken!

Uw pro-actieve partner

Gespecificeerde Project Risico Inventarisaties

Vacature schoonmaakmedewerker fulltime

Functieomschrijving

Kom werken in het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland!

Over Rietbroek; Wij zijn een dienstverlenend bedrijf wat gevestigd is in Rijswijk. Als robuust familiebedrijf vinden wij goed werkgeverschap en het respectvol met elkaar omgaan belangrijk. Wij willen op onze mensen kunnen rekenen, maar onze mensen kunnen zeker ook op ons rekenen. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst!

Wie zoeken wij:

Een ervaren medewerker m/v die samen met een collega het schoonmaakonderhoud van diverse VvE’s en kantoren op zich wil nemen.

Je bent woonachtig in de regio Den Haag en in het bezit van een rijbewijs B.

Je hebt een verzorgd uiterlijk, je kunt goed communiceren, bent fysiek in staat om de handen uit de mouwen te steken en het allerbelangrijkste; je hebt zin om te werken.

Het verdient de voorkeur dat je beschikt over een SVS schoonmaak basisdiploma, maar als je die niet hebt dan bestaat er zeker de mogelijkheid dat je deze via ons behaald.

Wat bieden wij:

Een fulltime functie voor 38 uur per week verdeeld over 5 (doordeweekse) dagen. Je ontvangt van ons een goed salaris op basis van de schoonmaak cao in de correcte loonschaal.

Daarnaast zorgen wij voor een goede begeleiding, goed werkmateriaal en staan open voor jouw ideeën om het werk met elkaar beter en gemakkelijker te maken.

Ben jij die ervaren en gemotiveerde schoonmaker? Reageer dan snel via sollicitatie@rietbroek.nl en voeg je CV toe aan de e-mail. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!

Ben je al nieuwsgierig naar ons, neem dan vast een kijkje op onze website www.rietbroek.nl of bel ons op 070-3192326.

Soort dienstverband: Fulltime

PS: Wij hebben hier ook nog een hele mooie vacature bij ons team op kantoor!

Terug naar overzicht