Rietbroek

Uw gebouw in goede handen

Afgesproken!

Uw pro-actieve partner

Gespecificeerde Project Risico Inventarisaties

Vacature Administratief talent

Wie zijn wij

Rietbroek is een dienstverlenend bedrijf wat gevestigd is in Rijswijk. Als robuust familiebedrijf vinden wij goed werkgeverschap belangrijk. Wij willen op onze mensen kunnen rekenen, maar onze mensen kunnen zeker ook op ons rekenen.

Naast dat je komt te werken in een gezellig team, krijg je een afwisselende baan in een dynamische organisatie en een marktconform salaris. Je hebt dagelijks contact met je collega’s en externe partijen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, maar ook de onderlinge sfeer draagt bij aan een leuke werkomgeving. Het is een fulltime baan en je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, de werktijden zijn in onderling overleg af te spreken.

Onze collega gaat in oktober 2021 met zwangerschapsverlof en wij zoeken om die reden versterking voor de periode van haar afwezigheid.
Functieomschrijving

Heb jij financieel inzicht, ervaring met factureren, organisatietalent, ervaring met het maken en beheren van Exceloverzichten en het administratief beheren van projecten, dan maken wij graag kennis met jou!

Om deze tijdelijke functie binnen ons mooie organisatie tot een succes te maken moet je over het volgende beschikken:

• Minimaal een afgeronde administratieve MBO-opleiding en 2 jaar werkervaring in een (financiële) administratieve functie verdient onze voorkeur.
• Goede kennis en gebruik van Excel
• Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal
• Je kunt zelfstandig en als teamlid werken
• Je bent stressbestendig, kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je houdt van aanpakken
• Je kan goed communiceren en je hebt een goed aanpassingsvermogen
• Je hebt affiniteit met de schoonmaakbranche, maar dit is niet verplicht

Zie jij jezelf hierin terug? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Het betreft een periode voor 8 maanden. Aanvang functie is medio juli 2021 waardoor wij als organisatie goed in de gelegenheid zijn om jou in te werken en te begeleiden.

Rietbroek groeit als organisatie ook nog steeds door, waardoor we ook niet geheel uitsluiten dat je na deze tijdelijke periode van 8 maanden misschien wel onze vaste collega wordt!

Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan snel via de e-mail: sollicitatie@rietbroek.nl en voeg je CV toe. Hopelijk zien we dan je binnenkort bij ons op kantoor!
Contractduur 8 maanden

Deadline sollicitaties: 13-6-2021

Je kunt onze vacature ook op Indeed vinden!

Terug naar overzicht