Rietbroek

Uw gebouw in goede handen

Afgesproken!

Uw pro-actieve partner

Gespecificeerde Project Risico Inventarisaties

Rietbroek toppers in OSB arbeidscampagne!

Branchevereniging OSB is een arbeidscampagne gestart “Je komt er in de schoonmaak”. Deze is speciaal gericht op jongeren en ondersteunt ondernemers in de branche om de krapte op de arbeidsmarkt het hoofd te bieden. Twee van onze medewerkers hebben deelgenomen als boegbeeld voor deze campagne!

Onze glazenwassers Joey Mejan en Jeroen Bilkes staan afgebeeld op de posters. Er is ook een hele gave video gemaakt met Jeroen in de hoofdrol. Deze video is hier op Youtube te bekijken!

Bron: www.osb.nl
In de campagne staat een aantal jonge enthousiaste schoonmakers en glazenwassers van OSB-leden centraal. Met hun persoonlijke portretten en video’s vormen zij de boegbeelden voor de hele branche. Om te zorgen dat zoveel mogelijk leden kunnen ‘meeliften’ met de campagne komen er verschillende tools beschikbaar voor eigen werving.

‘Je komt er in de schoonmaak’ geeft een positief en eerlijk beeld over werken in de schoonmaak- en glazenwassersbranche en moet leiden tot een beter begrip over de mogelijkheden die de branche biedt en verbetering van de waardering van het werk.

Tevens is er meer informatie over deze campagne te vinden op de website van de OSB en op deze speciale pagina voor de campagne.

Terug naar overzicht