Rietbroek

Uw gebouw in goede handen

Afgesproken!

Uw pro-actieve partner

Gespecificeerde Project Risico Inventarisaties

Gunning glasbewassing nieuwbouw EPO Rijswijk!

Een hele gave uitbreiding die we voor onze gewaardeerde opdrachtgever GOM mogen “blijven” uitvoeren. Het imposante gebouw langs de A4 is een ware eyecatcher in de Plaspoelpolder.

Innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling zijn de kernwoorden van het nieuwe hoofdkantoor van Het european Patent Office op het bedrijventerrein de Plaspoelpolder in Rijswijk. Met een vloeroppervlak van 80.000 m², welke plek biedt voor 1750 werkplekken is dit een van de grootste kantoorprojecten die momenteel in Nederland gerealiseerd is. Met een staalconstructie van 150 meter lang en veel glas lijkt het gebouw boven het water te zweven. Met meer dan 10.000 ton staal is het gebouw de grootste staalconstructie van deze kwaliteit in Nederland. In totaal is er 100.000 m² glas in het gebouw geplaatst.

De aanwezigheid van het EPO draagt bij aan het internationale karakter en de culturele diversiteit in de Gemeente Rijswijk.

Op 25 juni 2014 is de eerste steen door niet minder dan onze eigen minister-president Rutte gelegd, samen met de president van het EPO de heer Battistelli.

Een gebouw waar we enorm trots op zijn om in onze portefeuille te mogen hebben!

Terug naar overzicht