Rietbroek

Uw gebouw in goede handen

Afgesproken!

Uw pro-actieve partner

Gespecificeerde Project Risico Inventarisaties

Rietbroek sponsort bloemen op Happy Day Middin

Een erg mooi initiatief van Middin waarbij dames met een beperking die wel een boost in hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken, een make-over krijgen. Door de vele sponsoren, vrijwilligers en Middin collega’s kon deze dag mogelijk worden gemaakt. Op zaterdag 13 mei is het Ludens Theater in Voorburg omgetoverd in een fotostudio.

Een team vrijwilligers gaat aan de slag met haar, kleding en make-up. Na de make-over is er een fotoshoot en wordt de dag afgesloten met een heuse presentatie op de catwalk. Familie en vrienden zijn hierbij aanwezig.

Rietbroek heeft 100 bossen bloemen voor deze dag beschikbaar gesteld. Deze zijn hoogstpersoonlijk afgeleverd door de dochter van Peter Rietbroek (Beau) en Richard van der Stok van Dijk Flowers die ook een duit in het sponsorzakje heeft gedaan door de bloemen voor een zeer scherpe prijs te leveren.

Alle mensen van Middin, chapeau, ga door met jullie mooie werk! Wij zijn heel erg blij dat we samen met de andere sponsoren uit het lokale bedrijfsleven en natuurlijk de fantastische vrijwilligers een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze bijzondere dag!

Ook kunt u hier meer lezen over deze dag op de website van Middin en de gave foto’s bekijken.

Terug naar overzicht