Schoonmaker met medische kennis

Schoonmaakmedewerker HGC Rijswijk

Ben jij een ervaren schoonmaker met medische kennis en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Bij HGC (Hyperbaar Geneeskundig Centrum) in Rijswijk zijn we per direct op zoek naar een professionele schoonmaker met een flexibele instelling.

Met werktijden van 17:30 tot 20:00 uur, zorg jij ervoor dat het centrum er tip-top uitziet wanneer patiënten aankomen voor hun behandeling. Je werkt volgens een takenkaart en zorgt voor hygiëne op 2 etages. Bovendien, als schoonmaker met medische kennis, ben je in staat om de specifieke eisen van een medische omgeving op een efficiënte manier te vervullen. Tijdens je werk kunnen er patiënten aanwezig zijn in het gebouw die onder behandeling zijn. Word jij onze nieuwe schoonmaak professional en maak jij het verschil voor onze patiënten? Solliciteer vandaag nog!

Jouw aanbod

12,5 uur p.w.
Salaris: €13,50 per uur + reiskostenvergoeding
Werktijden: 17.30 - 20.00 uur
Graag stellen wij ons aan je voor

Wie is Rietbroek?

Rietbroek is een dienstverlenend bedrijf wat gevestigd is in Rijswijk. Als robuust familiebedrijf vinden wij goed werkgeverschap belangrijk. Wij willen op onze mensen kunnen rekenen, maar onze mensen kunnen zeker ook op ons rekenen. Wij zijn goed georganiseerd en dat merk je. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

What's in it for you?

Ons bod aan jou:

  • Een parttimefunctie voor 12,5 uur per week
  • Werkweek: 5 doordeweekse avonden (ma-vrij)
  • Werktijden: 17.30 uur tot 20:00 uur
  • Werkzaamheden: o.a. het schoonhouden van de openbare ruimtes, personeelsruimtes en het sanitair.
  • Goede begeleiding en goed werkmateriaal
Wie zoeken we?

Jouw profiel:

  • Een ervaren schoonmaker M/V
  • Per direct beschikbaar
  • Beschikt bij voorkeur over een SVS-basisdiploma.
  • Representatief en beheerst de Nederlandse taal
  • Zelfstandig en fysiek in staat de handen uit de mouwen te steken
  • Woonachtig in Rijswijk of directe omgeving

Denk je dat deze vacature precies is wat je zoekt reageer dan snel. Solliciteren kan via het onderstaande formulier. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!

Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Zuid Holland
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cvs

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.