Westport Notarissen in Naaldwijk

Schoonmaakmedewerker Westport Notarissen en Westland Partners

Ben jij een ervaren schoonmaker met een oog voor detail en op zoek naar een nieuwe uitdaging of die op zoek is naar extra werk? Dan is dit de perfecte parttime baan voor jou! Bij Westport Notarissen in Naaldwijk zijn we op zoek naar iemand die drie dagen per week verantwoordelijk is voor het onderhoud van dit mooie kantoorpand.

Met werktijden van 3 uur per dag, zorg jij ervoor dat onze kantoren en openbare ruimtes er altijd schoon en verzorgd uitzien. Je werkt volgens een takenkaart, zodat je altijd weet wat je te doen staat. Bovendien, als ervaren schoonmaker, ben je in staat om efficiënt en effectief te werken, zodat onze kantoren er altijd geschikt zijn voor onze klanten. Word jij onze nieuwe schoonmaak professional en maak jij het verschil voor Westport Notarissen? Solliciteer vandaag nog!

Jouw aanbod

9 uur p.w.
Salaris: €11,83 - €13,50 per uur + reiskostenvergoeding
Werktijden: 17.00 - 20.00 uur
Graag stellen wij ons aan je voor

Wie is Rietbroek?

Rietbroek is een dienstverlenend bedrijf wat gevestigd is in Rijswijk. Als robuust familiebedrijf vinden wij goed werkgeverschap belangrijk. Wij willen op onze mensen kunnen rekenen, maar onze mensen kunnen zeker ook op ons rekenen. Wij zijn goed georganiseerd en dat merk je. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Rietbroek hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om niet alleen over MVO te praten, maar het vooral te doen. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Rietbroek, daarom besteden we in ons MVO-beleid veel aandacht aan hen. Dagelijks willen we blijven innoveren binnen alle gebieden van MVO. Mede daarom hebben we MVO-bokaal van branchevereniging Schoonmakend Nederland gekregen.

What's in it for you?

Ons bod aan jou:

  • Parttime functie voor 9 uur per week.
  • Werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Werktijden van 17.00-20.00 uur.
  • Veel afwisseling en zelfstandigheid.
  • Er is werkmateriaal aanwezig.
  • Goede begeleiding in een goed georganiseerd bedrijf.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. kerstpakket, presentjes met 5 dec, Pasen, dag van de schoonmaak en bij vast dienstverband korting op sportschool)
  • Goede verdiensten volgens CAO (o.a. eindejaarsuitkering, vakantiegeld en overuren) en altijd stipte betaling hiervan.
Wie zoeken we?

Jouw profiel:

 • Representatief en beheerst de Nederlandse taal
 • Woonachtig in Naaldwijk of directe omgeving
 • Beschikbaar vanaf half januari 2023

Denk je dat deze vacature precies is wat je zoekt reageer dan snel. Solliciteren kan via het onderstaande formulier. Wellicht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en kun je al snel starten!

Schoonmaker Rietbroek Schoonmaakbedrijf Den Haag
Bij Rietbroek selecteren we mensen geen cvs

SollicitatieformulierPrivacy voorwaarden *

We beveiligen dit formulier met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.